Medicii legişti: Moartea pilotului care conducea planorul dispărut în munţi a fost una violentăRaportul autopsiei realizat în cazul pilotului Mircea Crăciun arată că moartea acestuia "a fost violentă şi s-a datorat unui politraumatism.

Medicii legisti: Moartea pilotului care conducea planorul disparut in munti a fost una violenta
Medicii legişti: Moartea pilotului care conducea planorul dispărut în munţi a fost una violentă
Foto: stirileprotv.ro

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov a anunţat, miercuri, că, potrivit raportului întocmit de către medicii legişti, pilotul Mircea Crăciun a murit în urma accidentului aviatic, din cauza multiplelor fracturi la cap, bazin şi picioare, transmite corespondentul MEDIAFAX.ro.

În urma concluziilor preliminare privind decesul pilotului Mircea Crăciun, raportul autopsiei arată că moartea acestuia "a fost violentă şi s-a datorat unui politraumatism prin accident aviatic - pilot planor".

"În urma examinării fragmentelor de cadavru, s-au constatat multiple fracturi la nivelul craniului, bazinului şi membrelor inferioare, leziuni care pledează pentru un politraumatism grav în legătură directă de cauzalitate cu decesul", se arată în comunicatul Parchetului Curţii de Apel Braşov.

Familia planoristului a decis ca trupul acestuia să fie incinerat, urmând să fie organizată o ceremonie religioasă restrânsă şi privată.

Etichete: pilot, planorul disparut

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h