Mobilier ergonomic nou pentru elevii din Sectorul 2. Cum vor arăta catedrele profesorilorUn elev își petrece, în medie, circa cinci ore pe zi pe scaunul din clasă, așa că mobilierul este unul din cele mai importante aspecte în funcționalitatea sălilor de clasă.

Mobilier ergonomic nou pentru elevii din Sectorul 2. Cum vor arata catedrele profesorilor
Mobilier ergonomic nou pentru elevii din Sectorul 2. Cum vor arăta catedrele profesorilor

Modernizarea sălilor de clasă din sectorul 2 continuă şi în această perioadă, când s-a montat mobilier școlar ergonomic în școlile 39, 49, Colegiul Național „Emil Racoviță", Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc" şi Liceul Tehnologic „Sf. Pantelimon", informează Primăria Sectorului 2 într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, mobilierul folosit de Primăria Sectorului 2 este unul extrem de practic și benefic pentru sănătatea copiilor, recomandat de specialiști pentru evitarea durerilor lombare, fiind în același timp eficient și modern. Acesta are un grad de fiabilitate și rezistență ridicat, plus o durată de utilizare îndelungată.

Treptat, toate sălile din unitățile de învățământ din sectorul 2 vor fi dotate cu astfel de mobilier modern, eficient și durabil.

La începerea semestrului al II-lea, elevii vor avea o surpriză plăcută când încă 20 de unități de învățământ vor fi dotate cu mobilier nou, pentru o activitate școlară în cele mai bune condiții.

Etichete: banci noi, banci noi sectorul 2, mobilier ergonomic, scoli Sectorul 2, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE