Mobilierul vechi de la IKEA, înlocuit cu voucher la noul magazin IKEA Pallady, din 24 iunieRetailerul suedez de mobilă şi decoraţiuni IKEA va deschide, pe 24 iunie 2019, magazinul din zona Theodor Pallady din Capitală. 

Mobilierul vechi de la IKEA, inlocuit cu voucher la noul magazin IKEA Pallady, din 24 iunie
Mobilierul vechi de la IKEA, înlocuit cu voucher la noul magazin IKEA Pallady, din 24 iunie

Aceasta este a doua unitate deschisă de retailerul suedez IKEA pe plan local şi are o suprafaţă de 37.000 mp, aproape 10.000 de produse, 550 de locuri în restaurant, bistrou, magazinul de delicatese suedeze şi teren de joacă. Magazinul a necesitat o investiţie de aproape 90 de milioane de euro şi are circa 600 de angajaţi. Vineri angajaţii lucrau la ultimele detalii pentru pregătirea deschiderii magazinului, iar aproape toate piesele de mobilier erau aranjate.

De asemenea, în cadrul unităţii vor lucra şi aproximativ 120 de oameni din call-center-ul IKEA România.

În plus, în cadrul magazinului IKEA Pallady va oferi şi serviciul A doua sansă, astfel încât românii îşi pot aduce mobilierul IKEA pe care îl au acasă şi pe care îşi doresc să îl schimbe, respectând anumite criterii. În schimbul mobilierului, ei pot primi un voucher.

Scopul acestui serviciu este de prelungire a duratei de utilizare a articolelor marca IKEA prin primirea de la clienţi şi revânzarea lor. Obiectele trebuie să fie produse IKEA, să fie complete şi în stare de funcţionare.

Sursa: Ziarul Financiar

Etichete: deschidere ikea pallady, ikea pallady, mobilier ikea, Sectorul 3

0/1 COMENTARII
Linda
20 iun 01:00
+0
VOTURI
-0
Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE