Mobilizare în Sectorul 3 împotriva kitsch-ului marca Robert Negoiță: "Nici o zi fără sesizare!"Locuitorii sectorului 3 au început să se mobilizeze în mediul online împotriva investițiilor marca Robert Negoiță. Ei își propun să asalteze Primăria cu sesizări în fiecare zi pentru a se face auziți de autoritățile locale. Mai mult, sesizările și răspunsurile Primăriei Sector 3 vor fi publicate pe blogul Cetățean Sector 3 pentru a avea o evidență cât mai fidelă a neregulilor din sector. Oamenii spun că au nevoie de spațiu verde și nu de betoane, parcări ori săli polivalente. 

"Nici o zi fără sesizare!" este un eveniment creat pe Facebook de cetățeni ai sectorului 3 care s-au săturat să descopere în fiecare zi câte un șantier prin care se distruge spațiul verde pe strada sau în cartierul lor.

Locuitorii cartierului îl acuză pe edilul Robert Negoiță de cheltuirea "cu nesimțire" a banilor publici și vor să-i reamintească faptul că este plătit din banii contribuabililor. "În Sectorul 3, primarul Robert Negoiță s-a trezit stăpân pe tarla. Face cum îl taie capul, nu întreabă pe nimeni, cheltuiește cu nesimțire banii publici", se arată în descrierea evenimentului.

Robert Negoiță, numit de internauți "hingherul de copaci", îngroapă copacii în beton pentru parcări

copaci

"De câte ori v-a deranjat ceva în jurul blocului/casei voastre care intră în competența Primăriei și ați făcut o sesizare? Vi s-a răspuns? Ce ați făcut mai departe? Noi îi plătim!

Acest eveniment este dedicat, în primul rând, celor care locuiesc în Sectorul 3, București, dar sesizări se pot face oriunde în țară!", spun organizatorii.

Negoiță, "hingherul de copaci", începe operațiunea "Parcarea": cost - 1,6 milioane euro

parcare

(sursa foto: facebook/Georgia Radu)

Locuitorii din Sectorul 3 și-au propus să ducă dincolo de rețelele de socializare nemulțumirea pe care o resimt zilnic când văd distrugerea spațiului verde și investițiile inutile ale primarului. Pentru început ei vor să "deranjeze" Primăria cu sesizări zilnice și să le publice pe blogul Cetățean Sector 3 pentru a ține o evidență a sesizărilor și a răspunsurilor pe care le vor primi de la Primăria sectorului. Mai mult, oamenii spun că vor participa și la următoarele ședințe ale Consiliului Local pentru a se face auziți de aleșii locali.

"Ne plângem pe rețelele de socializare, între noi, dar câți facem sesizare la Primarie? E la un click distanță: http://www.primarie3.ro/semnaleaza-o-problema."

"Vă rugăm să postați în cadrul acestui eveniment sesizarea pe care ați trimis-o la Primărie și numărul de înregistrare primit. Următorul pas este să participăm la ședințele Consiliului Local și să cerem încă o dată rezolvarea problemelor noastre", anunță organizatorii evenimentului.

CITEȘTE ȘI: PROTEST la PRIMĂRIE:Prietenii Parcului IOR îi cer lui Negoiță ANULAREA proiectului Sălii Polivalente

Reamintim că reprezentanți ai grupului de inițiativă Prietenii Parcului IOR au avut deja o întâlnire cu autoritățile în care și-au exprimat nemulțumirea față ce construirea unei Săli Polivalente de 3.000 mp în parcul Al.I. Cuza. Mai mult, câțiva membri ai comunității Prietenii Parcului IOR au participat la ședința de Consiliu Local al Sectorului 3 și le-au cerut consilierilor anularea hotărârii prin care a fost aprobată construcția.

De asemenea, Prietenii Parcului IOR intenționează să asiste și la următoarele ședințe și să-i întrebe personal pe consilieri cum vor vota proiectul pentru anularea construcției Sălii Polivalente din parcul IOR. Răspunsurile consilierilor vor fi postate pe pagina de facebook a grupului, astfel încât toți locuitoriii sectorului să știe cum votează aleșii lor.

Etichete: Cetățean Sector 3, kitsch, parcari, robert negoita, sală polivalentă IOR, Sectorul 3, sesizare primărie, spatiu verde

0/3 COMENTARII
andu
05 nov 16:24
+0
VOTURI
-0
pe barajul sadului se pun pe trotuar dale peste asfaltul care era deja pe trotuar. nisip si dale peste asfalt....
frone
05 nov 16:20
+0
VOTURI
-0
Primarul NEgoita afost ales de catre cetatenii sectorului pe baza unui program de administrare, asa ca acestia stiua ce ii asteapta. Daca au votat ca oile sa stea inchisi intre betoane! Initiativa este fix frectie la bordura de beton, nu o sa se intample nimic pentru ca trebuiesc facute investitiile pentru a se plati niste datorii "morale".
Alegatorii sectorul 3 sa astepte in liniste si incolonati urmatoarele alegeri, cand vor avea sansa sa uite de betoane si graduri sa sa voteze cu zambetul pe buze pe Dl. Negoita, Ionut Negoita!
vlad
05 nov 13:46
+0
VOTURI
-0
In tot sectorul 3 se fac bordurile astea roscate, absolut peste tot, sau pavajul ala cu placi mari gri si mici rosii... ce e cu uniformizarea astea??? Nene, nici in comunismul cel mai crancen nu s-a gandit asa, ca totul trebuie sa fie la fel.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE