Mobilizare la Apa Nova Bucureşti pentru rezolvarea problemelor generate de condiţiile meteoEchipele Apa Nova Bucuresti sunt permanent pregătite să intervină pentru a preveni blocajele determinate de acumulările de apă.

Mobilizare la Apa Nova Bucuresti pentru rezolvarea problemelor generate de conditiile meteo
Mobilizare la Apa Nova Bucureşti pentru rezolvarea problemelor generate de condiţiile meteo
Foto: zf.ro

Urmare a conditiilor meteorologice nefavorabile din perioada 03 — 04 decembrie 2014, cu scopul preîntâmpinării blocajelor determinate de acumulările de apă, Apa Nova Bucuresti a intervenit prompt, mobilizând în trei schimburi peste 140 de persoane, 41 de autocurătitoare si 28 de autoturisme cu pompă.

În acest interval, la Call Center-ul Apa Nova Bucuresti s-au înregistrat 27 de sesizări (4 pentru acumulare de apă si 23 pentru guri de scurgere blocate cu zăpadă). Toate aceste probleme au fost rezolvate în timp util. Desi în intervalul 03.12.2014, ora 08:00 — 04.12.2014, ora 08:00, s-a înregistrat un volum suplimentar evacuat de ape uzate, rezultat din topirea zăpezii si din precipitatii (1.512.200 de metri cubi), nu au fost semnalate probleme majore la nivelul municipiului Bucuresti.

Echipele Apa Nova Bucuresti vor continua să intervină pe parcursul următoarelor zile, ori de câte ori va fi necesar cu acelasi număr de persoane si utilaje.

Etichete: Apa Nova, Apa Nova Bucureşti, inundaţii, mobilizare, zapada

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE