Modalitate de ocolire a legii antifumat. Bar transformat în sediu pentru asociaţie non-profit VIDEOUn bar din Constanţa a fost transformat în sediu pentru o asociaţie non-profit, reușind astfel să poată ocoli legea antifumat. Astfel, cei 60 de membri ai asociaţiei pot merge în acest local şi pot fuma fără să fie sancţionaţi deoarece în lege este precizat faptul că fumatul este permis în locuinţă sau orice alt spaţiu în care nu se desfăşoară o activitate economică.

Bar transformat in organizatie non-profit
Bar transformat în organizație non-profit

Asociaţia Comunitatea Rock Constanţa a fost înfiinţată doar cu câteva zile înainte de intrarea în vigoare a legii antifumat. Astfel, societatea comercială care îşi desfăşura acolo activitatea a fost închisă, iar în locul ei a apărut această organizație non profit, potrivit Digi

În acest local intră doar membrii asociaţiei sau invitaţi ai membrilor.

Legea antifumat sau orice lege vor ei să-ţi impună nu se aplică pentru că efectiv asta ar însemna să intre cu bocancii murdari la tine în casă", a declarat Antonio Popescu, preşedintele Asociaţiei Comunitatea Rock Constanţa.

Pe lângă aceasta, membrii pot consuma şi băuturi, fără să plătească. Fiind o asociaţie non-profit, membrii se ocupă de toate cheltuielile. Lunar, aceştia contribuie cu o sumă de bani care intră în bugetul asociaţiei.

 

Oamenii au auzit deja de înfiinţarea acestei asociaţiei, iar unii dintre ei se gândesc serios să se înscrie. Legea antifumat a intrat în vigoare pe 17 martie. Cu toate acestea, la nici două săptămâni de atunci, senatorii vor să modifice legea. Potrivit amendamentelor, fumatul va fi permis în camere special amenajate, dar şi pe terase, eliminând interdicţia de a se fuma în spaţii care au acoperiş şi doi pereţi.

Etichete: bar constant, Constanţa, lege antifumat, ocolire lege antifumat, organizatie non profit

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h