Moderatoarea Denise Rifai, ironizată de Dragoș Pătraru și de Simona Tache VIDEOModeratoarea Denise Rifai, care a făcut deliciul internetului în ultimele zile prin întrebările pe care le-a adresat invitaților din emisiunea Ora Primarului de la Realitatea Tv, a fost ironizată de Dragoș Pătraru de la Starea Nației, dar și de jurnalista Simona Tache.

Moderatoarea Denise Rifai, ironizata de Dragos Patraru si Simona Tache VIDEO
Moderatoarea Denise Rifai, ironizată de Dragoș Pătraru și Simona Tache VIDEO
Foto: paginademedia.ro

Dragoș Pătraru a numit-o „Denise, pericol public" și i-a dedicat, în urmă cu cîteva zile, un fragment de emisiune.

„În stilul ăsta, emisiunile doamnei Rifai s-ar putea transforma în producții interzise minorilor", a comentat realizatorul conform paginademedia.ro.

Pornind de la o întrebare a realizatoarei TV pentru un candidat la primărie („Ce facem cu șinele de tramvai murdare?"), Ionuț Cristache de la Antena 3 a acceptat provocarea și s-a apucat de... spălat șinele de tramvai.

Totodată, Simona Tache a compus pe blog un "interviu" savuros: Denise Rifai, în dialog cu ...Denise Rifai. Fragment:

Denise Rifai-reporter: Doamna Rifai, știți ce este nimicul?
Denise Rifai-invitat: Păi, ce să fie, doamnă? Nimic... (...)

Denise Rifai-reporter: Cât nimic ați putea să vă cumpărați din 5.000 de lei, doamna Rifai?
Denise Rifai-invitat: Cât vreau eu, doamnă. (...)

Denise Rifai-reporter: Vreți să vă spun eu, doamnă, ce e nimicul? Că văd că vă e frică de adevăr. Nimicul este... nimic.
Denise Rifai-reporter: Încă o întrebare, doamnă, poate măcar la asta sunteți capabilă să răspundeți. Ce am eu în cap, doamnă?(...)
Denise Rifai-invitat: Nimic, doamna Rifai, aia aveți în cap.

Ironizată de colegii de breaslă, Denise Rifai a reacţionat pe Facebook:

 

Reamintim că, la începutul săptămânii, Laura Chiriac, candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, s-a enervat în direct, la Realitatea Tv, după ce Denise Rifai, moderatoarea emisiunii, i-a adresat mai multe întrebări incomode. Cele două au ridicat tonul, s-au contrat, iar jurnalista i-a spus fostei colege de televiziune că ştie că îi plac lucrurile "fine şi scumpe" şi a întrebat-o din ce se va întreţine având în vedere că salariuL de primar este de doar 5.000 de lei.

Următoarea "victimă" din emisiune a fost Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, care a fost întrebat insistent de moderatoare ce este un document și a fost acuzat că vrea "să se împreuneze cu tot sectorul".

A urmat candidatul PRU la Primăria Sectorului 2 Augustin Hagiu, care a fost întrebat dacă observă cât de murdare sunt şinele de tramvai din Capitală, dar și Nicușor Dan. Printre întrebările memorabile puse de moderatoare candidatului USB se numără şi una eferitoare la "tramvaiul 101".

Etichete: denise rifai, Dragoș Pătraru, simona tache

0/4 COMENTARII
anonim
30 May 23:33
+0
VOTURI
-0
nu a putut sa nu ma amuze faza aia cu ce e acela un document doamne fereste intrebare de copil de gradinita pana si ala se strica de ras chiar daca nu ar intelege nimic
Günther Maria
21 May 10:32
+0
VOTURI
-0
Nici asta nu este mai luminat decat noaptea!
... Ironia n-o poate citi, sau...
Pentru "acrobatii" o tot da la HAU...HAU!
__________________Pe urmele lui Miau!...?
...
SECTORU' 1 a vrut ala sa zica?
Pai, daca la asta a redus sloganul, Sectoru' 1 toooooooooot asa se ridica!
SLC
21 May 07:00
+0
VOTURI
-0
Alea nu au fost intrebari incommode, ci intrebari stupide, pe care doar o persoana cu ceva probleme de usor retard le putea nascoci. Dar e si vina celor ce au incercat sa intre in jocul ei, cand era f simplu sa spuna pe fatza exact ce era, adica "nu e o intrebare relevanta, urmatoarea".
gheorghe
20 May 22:43
+0
VOTURI
-0
Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte:
- spirit de echipa;
- cunostinte minime operare calculator (word, navigare internet);
- deschis spre nou si spre autodezvoltare;
- persoana pozitiva increzatoare in fortele propii;
- experienta si varsta nu conteaza in aceasta afacere;
Se ofera:
- perspectiva afirmarii intr-un domeniu dinamic si modern;
- posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes intr-o companie multinationala de top sustinuta de un sistem de trepte de cariera in vanzari.
- posibilitatea de ascensiune profesionala;
- venit motivant pe masura realizarilor.
Detalii la adresa: gheorghe_fm@yahoo.ro

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE