Modernizări la metrou, de 27,4 milioane lei, din bani europeniÎn vederea modernizării instalaţiilor de ventilaţie ale metroului din Bucureşti, S.C. METROREX S.A. a demarat procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică având ca obiect “Modernizarea instalaţiilor pe magistralele 1, 2, 3 şi TL. Instalaţii de ventilaţie. Tronsonul Petrache Poenaru (Semănătoarea) – Timpuri Noi”.

Magistralele 1 si 3 de metrou din Bucuresti ar putea fi modernizate cu bani europeni
Magistralele 1 şi 3 de metrou din Bucureşti ar putea fi modernizate cu bani europeni
Foto: compania

Procedura de atribuire aplicată este "licitaţie deschisă", informează Metrorex, într-un comunicat remis redacției.

Anunţul de participare a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) pe site-ul www.e-licitatie.ro, în data de 07.10.2014.

Şedinţa de deschidere a ofertelor va avea loc în data de 26.11.2014, ora 12°°.

Valoarea estimată a contractului este de 27.416.880 lei (incluzând valoarea de 1.233.236 lei aferentă cheltuielilor diverse şi neprevăzute).

Criteriul de atribuire a contractului este "preţul cel mai scăzut".

Durata estimată pentru executarea lucrărilor este de 12 luni.

Sursele de finanţare ale contractului ce urmează a fi atribuit sunt asigurate din fonduri externe nerambursabile în cadrul Programului Operaţional Sectorial Transport şi de la bugetul de stat.

Scopul procedurii de achiziţie este contractarea lucrărilor necesare pentru modernizarea instalaţiilor de ventilaţie pe tronsonul Petrache Poenaru (Semănătoarea) – Timpuri Noi, respectiv staţiile Petrache Poenaru, Grozăveşti, Eroilor, Izvor, Piaţa Unirii1, Timpuri Noi şi interstaţiile Petrache Poenaru-Grozăveşti, Eroilor-Grozăveşti, Izvor-Eroilor, Piaţa Unirii1-Izvor, Timpuri Noi-Piaţa Unirii1.

Prezentul contract de achiziţie publică face parte din Proiectul "Modernizarea instalaţiilor pe magistralele 1, 2, 3 şi TL. Instalaţii de ventilaţie".

Etichete: magistrala 1, Magistrala 2, Magistrala 3, Metrorex, metrou

0/2 COMENTARII
Nume*
12 dec 16:27
+0
VOTURI
-0
Ho ho, who woudla thunk it, right?
Nume*
11 dec 20:25
+0
VOTURI
-0
Eveoyrne would benefit from reading this post

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h