Modestep Live @ B’ESTFEST Summer Camp 2012bestfest84
bestfest84

Desi nascuta relativ recent (2010), Modestep se poate lauda deja cu un numar impresionant de fani, principalul atu al trupei fiind mixul efervescent de dubstep cu influente electro si rock. ''Feel Good'', single-ul de debut, a reusit sa intre inca din prima saptamana in UK Singles Chart si sa fie listat in A Playlist pe BBC Radio - o realizare impresionanta pentru o trupa de nisa nou-lansata. Succesul a fost confirmat de urmatorul single, ''Sunlight'', lansat prin intermediul YouTube pe data de 3 iulie 2011, care a depasit 1 milion de vizualizari in doar 4 zile! Daca anul trecut trupa si-a trecut in agenda festivaluri precum Bestival, Wireless sau Glastonbury, in vara lui 2012 Modestep va fi prezenta in formula live pentru prima data in Romania, la B’ESTFEST Summer Camp (8 iulie).

Site: www.modestep.com/

B’ESTFEST Summer Camp 2012 se va desfasura in weekend-ul 6-8 iulie, in B’ESTFEST Park – aceeasi locatie din comuna Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere din Bucuresti. Spatiul destinat editiei din 2012 se va mari cu inca 5 hectare, pastrand insa directia de anul trecut, cu mai multe zone de activitati si mai multe scene, pentru o experienta de festival completa.

B’ESTFEST pastreaza conceptul de “Summer Camp”, urmand a transforma din nou islazul comunei Tunari intr-un adevarat “parc de distractii” cu scene in are liber, terase, proiectii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joaca, activitati creative, expozitii de arta, workshop-uri si, desigur o zona de camping.

Biletele pentru B’ESTFEST sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro. Cei pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de minim 5 persoane. Preturile sunt de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile (62.5 lei/zi sau 132.5 lei/3 zile pentru cei care vin in gasca). Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului:www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Etichete: B’ESTFEST Summer Camp 2012, live

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE