Modificare importantă pentru utilizatorii InstagramInstagram va lansa în curând o facilitate prin care utilizatorii vor putea posta mai multe fotografii și clipuri video simultan.

Modificare importanta pentru utilizatorii Instagram
Modificare importantă pentru utilizatorii Instagram

Atât operațiunea de postare, cât și vizualizarea conținutului postat simultan vor fi integrate într-un mod cât se poate de intuitiv. Pentru a posta mai multe fotografii odată, utilizatorul nu trebuie decât să țină apăsat mai mult de o secundă pe o imagine și apoi să selecteze și restul elementelor pe care dorește să le posteze.

La capătul celălalt al facilității, vizualizarea va implica afișarea în șir orizontal a conținutului postat simultan. Utilizatorii vor putea vedea toate fotografiile postate în acest fel prin derularea orizontală.

Postarea simultană a mai multor poze și clipuri este în prezent testată de Instagram, fiind disponibilă brandurilor. Se pare că vor putea fi postate până la 10 elemente odată. Acestora li se vor putea aplica filtre individual sau la comun, scrie profit.ro.

Etichete: aplicatie Instagram, Instagram, modificare Instagram, poze Instagram, utilizatori Instagram

0/1 COMENTARII
Lupsa
03 Feb 19:14
+0
VOTURI
-0
Oferta excelenta in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:onlinepoiect86@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE