Modificări de trasee la RATB, miercuri seara. Vezi liniile afectateRATB anunţă modificări de trasee, miercuri seara, ca urmare a restricţiilor de trafic rutier luate în zona Arenei Naţionale, unde se desfăţăoară meciul Steaua- Dinamo. 

RATB
RATB

În vederea desfăşurării meciului de fotbal F.C.Steaua- F.C.Dinamo, de la ora 21:30, pe stadionul Arena Naţionalǎ, se restricţionează traficul rutier în data de 20.04.2016, pe Str. Vatra Luminoasă, tronsonul cuprins între Str. Tony Bulandra şi Bd. Pierre de Coubertin, precum și pe Bd. Pierre de Coubertin.

Din această cauză, liniile de transport din zonă vor funcţiona pe trasee modificate, astfel:

Liniile 86 şi 90 vor funcţiona pe traseul de bază între terminalele ,,Dridu", respectiv ,,Valea Argesului" şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

Linia 104 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Cora Pantelimon" şi intersecţia Şos. Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/Şos. Iancului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Şos. Iancului, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi traseul actual.

Pentru defluirea spectatorilor, RATB prelungeste programul de circulatie pentru liniile 1, 40, 46, 56, 86, 90, 101, 102, 104, 311 si 335.

Etichete: RATB, trasee modificare RATB

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE