MODIFICĂRI ÎN PROGRAMUL RABLA. Tichetele de la stat, folosite mai mult timpMODIFICĂRI PROGRAM RABLA 2015: Desfăşurarea Programului Rabla a fost modificat de Ministerul Mediului. Astfel, posesorii de maşini mai vechi de opt ani îşi pot schimba autoturismele cu unele noi. Noile dispoziţii, care au intrat deja în vigoare, prelungesc data până la care pot fi folosite tichetele valorice primite de la stat.

MODIFICARI IN PROGRAMUL RABLA. Tichetele de la stat, folosite mai mult timp (Foto stiri-auto.ro)
MODIFICĂRI ÎN PROGRAMUL RABLA. Tichetele de la stat, folosite mai mult timp (Foto stiri-auto.ro)

MODIFICĂRI PROGRAM RABLA 2015: Conform noilor reglementari, prevazute in Ordinul Ministerului Mediului nr. 1551/2015, publicat luni in Monitorul Oficial, proprietarul unei masini uzate are dreptul sa se inscrie la unul dintre dealerii de masini autorizati pana cel tarziu pe 31 noiembrie, o luna mai tarziu decat era prevazut initial, scrie avocatnet.ro.

MODIFICĂRI PROGRAM RABLA 2015: Cei care vor sa se inscrie la Programul Rabla trebuie sa mai stie ca, in acest an, isi pot schimba masina veche cu una noua pana cel tarziu pe 10 decembrie. Aceasta este data pana la care poate fi folosita nota de inscriere (aceasta are termen de valabilitate maximum 120 de zile de la data emiterii). In prima varianta a ghidului Programului Rabla, data-limita penntru schimbarea masinii era 25 noiembrie.

MODIFICĂRI PROGRAM RABLA 2015: Totodata, a fost schimbata data-limita pentru depunerea cererilor de decontare. In reglementarile anterioare, data-limita era 25 noiembrie, iar acum a fost avansata pana pe 10 decembrie a anului de desfasurare a programului.

MODIFICĂRI PROGRAM RABLA 2015: Modificarile la Ghidul de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national au intrat in vigoare pe 12 octombrie, la data publicarii lor in Monitorul Oficial.

Etichete: maşini, modificări, PROGRAMUL RABLA 2015, tichete de la stat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE