MODIFICĂRI în sistemul de învăţământ: Ar putea apărea a treia sesiune de BACALAUREATParlamentarii vor să le dea o șansă celor peste 700.000 de tineri care nu au luat examenul de bacalaureat şi propun schimbări importante în sistemul de învăţământ din România. 

MODIFICARI in sistemul de invatamant: Ar putea aparea a treia sesiune de BACALAUREAT (Foto cancan.ro)
MODIFICĂRI în sistemul de învăţământ: Ar putea apărea a treia sesiune de BACALAUREAT (Foto cancan.ro)

Parlamentarii vor să aducă modificări Legii educației, în așa fel încât mai mulți absolvenți să poată trece această probă, esențială pentru a își putea construi un viitor. Potrivit libertatea.ro, concret în legea la care se lucrează de zor aleșii vor organizarea celei de-a treia sesiuni a examenului de Bacalaureat.

În plus, se doreşte introducerea posibilităţii de a pregăti absolvenţii de clasa a XII-a, care nu au promovat Bacalaureatul, prin meditaţii instituţionalizate, care pot fi organizate în licee sau instituţii de învăţământ superior.

Plata profesorilor va putea fi asigurată fie din finanţarea de bază, fie din alte surse de finanţare, precum programe pe fonduri structurale accesate de MEN.Etichete: a treia sesiune de bacalaureat, bacalaureat, schimbari sistem invatamant

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE