Moise Guran, după prima confruntare a candidaţilor la Primărie: Nu m-a impresionat Nicușor DanCandidatul Uniunii Salvați Bucureștiul, Nicușor Dan, "nu are prezenţa necesară pentru a face față unor oameni obișnuiți cu dezbaterile", spune jurnalistul Moise Guran, care a comentat astfel prima dezbatere televizată a candidaţilor la Primăria Capitalei.

Moise Guran
Moise Guran
Foto: catavencii.ro

"Nu m-a impresionat Nicușor Dan. Nu are prezența necesară pentru a face față unor oameni obișnuiți cu dezbaterile. Aceștia doi (Gabriela Firea și Robert Turcescu, n.r.) sunt foști jurnaliști profesioniști. Adică sunt oameni de studio. Sunt oameni care, atunci când nu le convine tema discuției, știu să o mute în altă parte", a spus Moise Guran, potrivit Digi 24.

"Domnul Nicușor Dan nu are această abilitate. Ba mai mult decât atât, insistența domniei sale, sigur, pe teme care ne interesează pe toți - cum ar fi casele care sunt în pericol să cadă la un cutremur pasiunea -, pasiunea domniei sale pentru arhitectură, arhitectonică sau ce-o fi trece puțin pe lângă populația ocupată a Bucureștiului, electoratul de dreapta. Iar domnului Nicușor Dan, dacă va continua în ritmul ăsta, probabil că îi va rămâne șansa de a-l depăși pe Cătălin Predoiu pentru bătălia pe locurile trei și patru", a adăugat Moise Guran.

CITEŞTE ŞI PRIMA CONFRUNTARE ELECTORALĂ între candidații la Primărie. Soluţiile pentru TRAFICUL din Capitală 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Gabriela Firea, moise guran, nicuşor dan, robert turcescu

0/4 COMENTARII
Harpagon
18 May 09:06
+0
VOTURI
-0
De ce nu candidezi tu, bai Gurane? Vad ca te pricepi la tot in emisiunea ta. De chibitat de pe margine e cel mai simplu.
ZZ Top
17 May 20:48
+0
VOTURI
-0
„Nu m-a impresionat Nicușor Dan. Nu are prezența necesară pentru a face față unor oameni obișnuiți cu dezbaterile.”

Domnul Guran are dreptate, dar uită un singur lucru. Candidații la care face referire sunt pentru postul de primar, nu pentru postul de „cel mai guraliv mincinos”. Cei doi sunt buni, într-adevăr, la vorbit fără a spune nimic, dar postul de primar nu necesită așa ceva.
kalu
17 May 13:36
+0
VOTURI
-0
Nicusor Dan e singurul de la care mai aveam o speranta in marea de rahat a candidatilor. Nicusor Dan nu cunoaste orasul nu are idee de administratie si nu are solutii. Comparabil cu Johannis, macar asta ne dezamageste inainte sa-l alegem.
gfgdgfd
17 May 11:02
+0
VOTURI
-0
Ce tot va uitati in gura astuia si-l bagati seama?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE