Moment de reculegere pentru turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy: "A murit prematur"Ilie Năstase a rugat spectatorii de la turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy să ţină un moment de reculegere pentru turneul de tenis, întrucât "a murit prematur".

Moment de reculegere pentru turneul BRD Nastase Tiriac Trophy, luni: "A murit prematur"
Moment de reculegere pentru turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy, luni: "A murit prematur"
Foto: dcnews.ro

După ceremonia de premiere din cadrul turneului, s-a ţinut un moment de reculegere, anunţat de Ilie Năstase la microfon.

"Am vorbit cu domnul Ţiriac acum câteva minute şi m-a rugat să ţinem un moment de reculegere pentru turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy, care a murit prematur", a spus fostul lider mondial, conform mediafax.ro.

Fernando Verdasco, numărul 86 mondial, l-a învins, luni, pe francezul Lucas Pouille, scor 6-3, 6-2, în finala turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy de la Bucureşti, aflat la ultima ediţie, urmând ca din 2017 să se dispute în Spania, la Marbella, conform spuselor proprietarului, Ion Ţiriac.

Meciul, programat iniţial duminică, a fost amânat din cauza ploii. Fernando Verdasco a servit impecabil, nu şi-a cedat serviciul în niciun moment, reuşind trei break-uri în momente foarte importante: 3-1 în primul set, respectiv 1-0 şi 4-1 în manşa secundă. Statistica aşilor a fost egală, câte 4 pentru fiecare jucător, în timp ce raportul dublelor greşeli l-a avantaj pe spaniol, 0-2.

Fernando Verdasco a avut nevoie de o oră şi 15 minute, pentru a-şi asigura un cec în valoare de 82.000 de euro şi 250 de puncte ATP. A fost al 7-lea trofeu al carierei pentru colegul lui Nadal din Cupa Davis, ibericul câştigând ultimul titlu în urmă cu doi ani, la Houston.

Verdasco este ultimul campion al probei de simplu la Năstase-Ţiriac Trophy, turneu dotat cu 520.000 de euro. Competiţia va fi mutată la Marbella (Spania) în 2017 din cauza lipsei unei arene moderne la Bucureşti, astfel că organizatorii au fost extrem de dezamăgiţi la final.

Etichete: BRD Năstase Ţiriac Trophy, ilie nastase, Ion Ţiriac, moment de reculegere

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h