Moment emoţionant surprins pe Calea Victoriei FOTOUn bucureştean a surprins un moment emoţionant, pe Calea Victoriei din Bucureşti: un tânăr nevoiaş doarme pe câinele său.

Moment emotionant surprins pe Calea Victoriei FOTO
Moment emoţionant surprins pe Calea Victoriei FOTO
Foto: Cristian Marculescu

UPDATE: Conform fotografului, numele băiatului este Nelu, este născut în 1993, în Bucuresti şi locuieşte undeva în Buzeşti, într-o casă părăsită, alături de mama sa şi cei trei fraţi: unul de 2 ani, unul de 5 ani si o soră de 10 luni.

Fotografia a fost făcută de Cristian Marculescu marţi, în jurul orei 14.00.

"În timp ce mă plimbam prin Piaţa Victoriei, pe trotuarul de vis-a-vis de Guvernul României, am observat acest tânăr care dormea sprijinit de acel câine, vizibil prietenul lui...Sunt pasionat de fotografie şi, din păcate, nu aveam aparatul foto, însă nu am vrut să ratez acest moment emoţionant şi am folosit camera foto a telefonului meu", a povestit  bucureşteanul.

 

Inca o dovada ca cainele este cel mai bun prieten al omului.Drepturile rezervate asupra imaginii

Posted by Cristian Marculescu on Tuesday, 14 July 2015

"Întâlnim peste tot prin oraş persoane fără adăpost cu căţei lângă ei, însă, de data aceasta, acest tânăr mi-a trasmis o altă stare pe care am vrut să o împărtaşesc şi cu cei de pe această reţea de socializare. Din comentariile de la postarea de pe timeline am înţeles că tânărul este de ceva vreme în zona aceea.", adaugă Cristian Marculescu.

Etichete: calea victoriei, fara adapost, fotografie

0/7 COMENTARII
Ing.
16 iul 09:56
+0
VOTURI
-0
,,locuieste undeva in Buzesti intr-o casa parasita unde mama lui are grija de ceilalti frati ai lui,unul de 2 ani celalalt de 5 ani si o sora de doar 10 luni."

Nu am să îi înţeleg niciodată pe cei care unii oameni fac mulţi copii deşi nu au unde să stea... înţeleg să faci unul, doi, dar după 20 de ani, ajuns pe străzi, să mai faci 3? Or fi prezervativele scumpe, dar totusi...
roberta
16 iul 00:30
+0
VOTURI
-0
minunat,faceti bine cine poate.chiar si cu putin.mai rau decit atat nu poti sa traiesti
Cristian Marculescu
15 iul 22:40
+0
VOTURI
-0
Cu tot respectul Gabriel.Ce crezi ca primesc aceste persoane la un centru de plasament ??
Andra
15 iul 22:35
+0
VOTURI
-0
Va rog frumos sa stergeti locatia. Hingherii se vor duce direct acolo si vor prelua cainii! A mai fost un caz asemanator in Constanta, cu un om al strazii care ingrijea de ani un catel paralizat, care avea si un carucior special facut pt el. Hingherii i-au luat cainele si l-au omorat in aceeasi zi. Daca nu ma credeti, dati cautare pe internet "cainele Bursuc".
Ganditi-va la acest copil! Ar avea sufletul sfasiat sa-i fie luati singurii lui prieteni de hingheri nemilosi. Un hingher ia 220 lei pt fiecare caine capturat. Credeti ca le-ar pasa de drama copilului? Stergeti va rog locatia din articol.
Multumesc!
gabriel
15 iul 19:37
+0
VOTURI
-0
Daca veti trece pe acolo si in luna ianuarie,tot acolo il veti gasi.Am asistat in primavara la o discutie a 2 functionari de la primarie il sfatuiau sa mearga la un centru de plasament si i-a refuzat.
Cristian Marculescu
15 iul 17:48
+0
VOTURI
-0
Dupa postarea de aseara am decis ca astazi sa il vizitez pe Nelu.Am aflat ca este nascut in 1993 in Bucuresti iar ziua lui este chiar luna aceasta pe 26,ca locuieste undeva in Buzesti intr-o casa parasita unde mama lui are grija de ceilalti frati ai lui,unul de 2 ani celalalt de 5 ani si o sora de doar 10 luni...
Cristian Marculescu
15 iul 13:39
+0
VOTURI
-0
Eu am sa trec astazi pe la el sa-i duc cateva haine.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h