Momente de panică la metrou. Călătorii, blocaţi între staţii. Explicaţia METROREX UPDATECirculaţia trenurilor de metrou pe magistrala M2 a fost blocată zeci de minute după ce un transformator a luat foc. Un tren a rămas blocat între staţii. 

Haos la metrou
Haos la metrou

UPDATE: Reacţia Metrorex în urma incidentului de vineri dimineaţa. 

Metrorex informează publicul călător că în intervalul orar 06.00– 06.50, un deranjament electric a perturbat circulația trenurilor de metrou.
Astfel, s-a circulat în pendulă pe diferite tronsoane de pe Magistrala 2. Un tren de călători a staționat în tunel pentru 30 de minute, timp în care echipele Metrorex au intervenit pentru remedierea situației.

Călătorii aflați în tren au fost în permanență informați de mecanicul trenului în legătură cu situația creată. Debarcarea pasagerilor a fost făcută în stația Universitate, după ce trenul a fost adus la peron. Începând cu ora 06.50, circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale, se arată într-un comunicat.

UPDATE: Circulaţia trenurilor a fost reluată.

Panică la metrou vineri dimineaţă după ce călătorii au rămas blocaţi în tren între staţii, pe întuneric, mai mult de 30 de minute.

Incidentul a avut loc pe Magistrala M2, între staţiile Piaţa Unirii şi Universitate.

Totul se pare că a fost cauzat de o pană de curent provocată de un transformator care a luat foc. Trenul a fost tractat până la Universitate, iar apoi călătorii au fost evacuaţi.

Etichete: incendiu metrou, Metrorex, metrou, metrou blocat, tren blocat

0/4 COMENTARII
Fox
06 May 14:51
+0
VOTURI
-0
@Xulescu: Din pacate ai dreptate. De asta consider ca macar atat pot sa fac: sa protestez impotriva acestor fituici electronice sau nu, ca nici cu televiziunile nu imi e rusine, care in loc sa constientizeze rolul uneori educational pe care ar trebui sa il aiba. Poti "educa" nu doar la scoala si in sensul clasic al cuvantului ci prin tonuri si titluri normale, cumpatate. Dar din pacate pentru asta iti trebuie profesionisti in spatele acestor articole. Dar cand ei nici macar nu stiu notiuni esentiale de gramatica, de sintaxa, de exprimare de baza pana la urma.... ce pretentie sa mai?
Xulescu
05 May 18:58
+0
VOTURI
-0
FOX > Gresit!! Oamenii obisnuiti iubesc panica la fel de mult ca redactorii de stiri! Tocmai de-aia oamenii obisnuiti se panicheaza din aproape orice! Daca ploua, alearga bezmetici pe strazi, se dau cap in cap, sar in fata masinilor -> ca sa nu ii ude 2-3 picaturi de apa! Daca ninge, e calamitate deja! Vai, ce ne facem? Socant!! etc. S-or fi panicat in tunel, poate nu au inteles ca e ceva relativ usor de remediat, poate s-au panicat gandindu-se ca nu vor mai iesi teferi de-acolo sau ca vor lua foc etc. (unii poate se gandeau la Colectiv, poate se gandeau ca le pune cineva foc si in metrou...) Habar nu am ce-o fi fost! Un lucru este sigur insa: LUMEA IUBESTE PANICA MAI MULT DECAT STIRISTII!! (logic: nici stiristii nu ar mai promova panica in titlu, daca nu ar avea PRIZA LA PUBLIC; acelasi public care iubeste panica)

Foarte putini oameni sunt rationali... si mai gandesc, macar un pic! Trist... dar... cam asa este!!
citizen
05 May 10:27
+0
VOTURI
-0
Stire incompleta si foarte putin relevanta daca nu se specifica intervalul orar: a fost intre 5:10 si 5:40, cand erau mai putini calatori, sau intre 7:15 si 7:45, cand e ora de varf?
Fox
05 May 10:02
+0
VOTURI
-0
Si unde a fost panica? Sau de ce? Cel mult s-au plictisit daca nu aveau net pe telefon... Dar nu dadea bine in titlu sa spui ca s-au plictisit pana au ajuns tot cu metroul la statia urmatoare. Desi surse mai credibile decat voi au spus ca au fost debarcati calatorii in tunel. Oricare ar fi adevarul panica nu avea de ce sa fie. Are alt inteles cuvantul asta... dar voi sunteti certati cu limba romana, asa ca nu ne mira.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE