Momente emoţionante în amintirea victimelor din Colectiv, vineri seară, în Piața UniversitățiiMomente emoţionante vineri seară, în centrul Capitalei. Aproximativ 350 de persoane s-au adunat, vineri seară, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, pentru un concert dedicat victimelor incendiului care a avut loc pe 30 octombrie, în clubul Colectiv.

Vineri seară, în Piața Universității, a avut loc un concert unplugged în amintirea victimelor din Colectiv.

"Muzica ne-a scos în strada, muzica ne va ţine în stradă. Fără scene şi amplificare. Unplugged. Multe chitare, voci bune şi linişte pentru a se auzi. Pentru a ne auzi suferinţa, pentru a ne plânge morţii, a ne ruga pentru supravieţuitori şi a celebra viaţa", se precizează pe pagina de Facebook a evenimentului.

La ora transmiterii acestei ştiri, oamenii cântă şi nu se scandează nicio lozincă, anunță realitatea.net. 

"Sunt aici, în mijlocul vostru şi vă simt pe toţi fremătand de emoţie... atunci când cântăm", povesteşte o internaută pe reţeaua de socializare.

"‪Colectiv Unplugged‬ este un eveniment a-politic. Nu ne vede în stradă să protestăm împotriva unuia sau altuia. Ne vedem pentru o comemorare, cântăm în memoria celor care au plecat dintre noi în tragedia de la ‪#‎Colectiv‬ și cu gândul la familiile și prietenii, iubiții, iubitele lor - dar și cu speranță de vindecare pentru supraviețuitori. Muzica vindecă. Este dacă vreti - o rugăciune muzicală", a adăugat altcineva.

Evenimentul este transmis live pe internet.

Etichete: colectiv, concert, Piaţa Universităţii

0/2 COMENTARII
Dan
21 Nov 15:51
+0
VOTURI
-0
"Multe chitare, voci bune şi linişte pentru a se auzi...." zice cineva - zdranganeala, voci..."bune" si... liniste ! (sic !) Ce forme perverse de afirmare, "discret" in buricu' targului, cu presa de fata ! Chitaragii, fani, dansatori, cantareti derizorii... Politicienii nu ne ajungeau, acum se baga in seama si boccimenile astea cu ifose de... hartisti. Si noi astia anonimi le platim distractiile bolnave.
Cris
20 Nov 23:21
+0
VOTURI
-0
Aceste manifestari sunt patetice si egale cu zero. Oamenii aia nu au murit in razboi, au ars ca fraierii intr-un club de doi lei captusit cu carpe si bureti. Daca vreti sa le ridicam statuie, mausoleu, nu aveti decat... dar sunteti pe cai gresite, va spun. Daca v-ati fi dus, in masa, in fata unor beciuri similare in care se poate muri... DA, asta era o treaba.

Dar vad ca sunteti preocupati de comemorari, colive si pomelnice care sunt pe cat de patetice pe atat de inutile.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE