Monede purtând sângele revoluționarilor din 1989, sfințite în Pasajul UniversitățiiAsociația 21 Decembrie a dezvelit, joi, în pasajul Universității din București, o placă ce a fost montată în memoria victimelor din noaptea de 21 decembrie 1989. De asemenea, un preot a sfințit o raclă cu monede care ar fi fost aruncate, tot la acea vreme, peste sângele celor care au pierit atunci, potrivit Mediafax.

Monede sfiintite
Monede sființite

O raclă cu mai multe monede din decembrie 1989, despre care Doru Mărieș, președinte al Asociației 21 Decembrie, spune că încă mai au sânge pe ele, a fost sfințită de către fostul paroh al Bisericii Colțea, preotul Sandu Mehedințu.

Monedele, spune Mărieș, au fost aruncate de către trecători peste sângele celor care au murit în Piața Universități, în noaptea de 21 decembrie, și au fost strânse de pe asfalt de către preotul Mehedințu. Racla cu aceste monede a fost depusă, joi, în Biserica Colțea.

Revoluționarii au dezvelit, tot joi, în Pasajul Universității, și o placă ce a fost montată aici în memoria celor care au murit în noaptea de 21 decembrie 1989.

„În noaptea de 21 decembrie 1989, oriunde priveai în acest pasaj și stația de metrou, vedeai violență, moarte și sânge. Aici Armata, Miliția și Securitatea au ucis, rănit, maltratat și arestat protestatarii anticomuniști retrași din calea gloanțelor forțelor de represiune, din Piața Universității", este mesajul de pe placa comemorativă.

La acest eveniment au participat mai mulți revoluționari, precum și directorul Teatrului Național din București, Ion Caramitru.

După ceremonia de dezvelire a plăcii și după slujba de sfințire a raclei, în Pasajul Universității s-au cântat piese celebre și semnificative pentru Revoluția din 1989, precum „Vino, Doamne" sau „Imnul golanilor".

Etichete: monede, Piaţa Revoluţiei, revolutia din 1989, sfiintite

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
20 aug 18:06
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE