Monica Ghiurco, propusă a doua oară la şefia TVR, audiată luni în ParlamentMonica Ghiurco, propunerea Consiliului de Administrație al SRTV pentru funcția de președinte director general al televiziunii publice, va fi audiată luni în Comisiile reunite de cultură ale Parlamentului.

Monica Ghiurco, propusa din nou pentru functia de director TVR- surse
Monica Ghiurco, propusă din nou pentru funcția de director TVR- surse
Foto: paginademedia.ro

Monica Ghiurco a fost propusă, pentru a doua oară, în funcția de PDG al televiziunii publice, în urma ședinței Consiliului de Administrație al TVR, în ședința din 28 aprilie.

În cadrul respectivei ședințe, membrii CA au făcut două propuneri pentru funcția de PDG: Monica Ghiurco — care a primit 7 voturi și Irina Radu — 5 voturi. Un vot a fost anulat.

Monica Ghiurco a fost respinsă pentru aceeași funcție de plenul reunit al Parlamentului la jumătatea lui aprilie.

De asemenea, pe 29 martie, plenul comun a respins prima propunere a CA al SRTV de numire a lui George Orbean la șefia TVR.

Deputații și senatorii au votat numai noul CA al SRTV, care este alcătuit din Irina Radu, Doina Gradea, Alfred Bulai, Ionica Stănciulescu, Radu Carp, Debreczeni Hajnal, Ruxandra Garofeanu, Valeriu Cristian Hadji-Culea, Raico Cornea, Monica Simona Ghiurco, Teodor Gabriel Giurgiu, Christel Țopescu și George Orbean.

Membri supleanți sunt: Elena Anca Dindirică, Smaranda Vornicu Shalit, Lucian Romașcanu, Adriana — Silvia Mesesian, Cristian Vasile Petcu, Rostas-Peter Istvan, Savu Cătălin Cătană, George Bălășoiu, Andrea-Julika Ghiță, Cornel Mihalache, Luminița Velciu, Ana Maria Sandu.

Etichete: Monica Ghiurco, sefia TVR, tvr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE