Monica Iacob Ridzi cere ÎNTRERUPEREA pedepsei din cauza problemelor de sănătateFostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob Ridzi află astăzi dacă judecătorii îi vor aproba solicitarea de întrerupere a executării pedepsei de cinci ani de închisoare primită în dosarul legat de organizarea Zilei Tineretului, 2 Mai în 2009.

Monica Iacob Ridzi vrea INTRERUPEREA pedepsei din cauza problemelor de sanatate
Monica Iacob Ridzi vrea ÎNTRERUPEREA pedepsei din cauza problemelor de sănătate
Foto: cronicavj.ro

Judecătorii de la Tribunalul Ilfov judecă astăzi, vineri un nou termen în procesul în care Monica Iacob Ridzi a solicitat întreruperea pedepsei cu închisoarea din cauza problemelor de sănătate, anunță evz.ro.

La ultimul termen al procesului, 9 aprilie, magistrații au stabilit că Institutul Național de Medicină Legală,IML, are termen o lună pentru a întocmi o expertiză prin care să se stabilească dacă fostul deputat UNPR suferă de o boală care nu poate fi tratată în penitenfciar, ci doar în spitale de specialitate.

Monica Iacob Ridzi a arătat în solicitarea adresată Comisiei de stabilire a regimului de executare a pedepselor privative de libertate a Penintenciarului Gherla că trombofilia de care suferă "poate provoca coagularea sângelui mai ales în venele profunde ale membrelor inferioare".

"Solicit stabilirea regimului semideschis pentru executarea pedepsei privative de libertate având în vedere faptul că situaţia mea medicală este foarte gravă, fiind diagnosticată de către medicii specialişti din ţară şi străinătate cu 13 afecţiuni, precum leuconeutropenie severă idiopatică, trombofilie prin mutaţie homozigotă şi heterozigotă, boala von Willebrand, tiroidită cronică, sindrom poliuropolidipsie, osteoporoză, gastrită, anemie feriptivă. Trombofilia de care sufăr poate provoca coagularea sângelui mai ales în venele profunde ale membrelor inferioare, cu formare de cheaguri, care pot migra în artera pulmonară ducând la deces prin trombembolie pulmonară", a arătat Ridzi în cererea înaintată comisiei

Etichete: închisoare, întrerupere, monica iacob ridzi, pedeapsă, sănătate, Tribunalul Ilfov

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h