Monica Niculescu, calificare în turul 2 la BRD Bucharest Open.A învins-o pe Ana Bogdan (2-0,5-1,6-2)Monica Niculescu s-a calificat în turul II, la Bucharest Open.

Monica Niculescu, calificare in optimi la BRD Bucharest Open. A invins-o pe Ana Bogdan (2-0,5-1,6-2)
Monica Niculescu, calificare în optimi la BRD Bucharest Open. A învins-o pe Ana Bogdan (2-0,5-1,6-2)
Foto: fluierul.ro

Monica Niculescu s-a calificat, marți, în turul II al turneului de tenis BRD Bucharest Open, scrie Agerpres.

Niculescu, a treia favorită a competiției, a reușit o victorie muncită, după aproape trei ore de joc (2 h 58 min), în fața unei adversare mult mai slab clasate, Ana Bogdan.

Monica (27 ani), aflată pe locul 41 în lume, a dominat categoric primul set, însă doar din punct de vedere al scorului, având 5-0 la un moment dat, pentru că și l-a adjudecat cu 6-2, dar după 56 de minute.

Niculescu a jucat foarte bine, dar Ana Bogdan (22 ani), numărul 204 în lume, a dat o replică foarte bună, a stat bine în raliuri și a rezistat la slice-uri.

Monica a început să cedeze din punct de vedere fizic în setul secund, în care a avut 4-1 și 5-3, dar Ana Bogdan a revenit senzațional pe finalul setului, în ciuda unor probleme musculare, câștigând manșa cu 7-5.

Ana Bogdan a avut nevoie de intervenția medicului înaintea setului decisiv și a fost lipsită de mobilitate în setul al treilea, astfel că Monica a dominat jocul și a putut să conducă ostilitățile: 2-0, 5-1, 6-2.

Niculescu și-a asigurat un cec de 3.310 dolari și 30 de puncte WTA, iar în partida urmatoare o va înfrunta pe câștigătoarea dintre Kristina Kucova (Slovacia) și Teliana Pereira (Brazilia).

Turneul de tenis BRD Bucharest Open se dispută la Arenele BNR din Capitală și are premii totale de  226.750 dolari.

Etichete: BRD BUCHAREST OPEN, Monica Niculescu, optimi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE