Monitorul Oficial Partea I va fi ACCESIBIL în mod GRATUIT, ONLINESenatul a adoptat luni un proiect de lege care prevede că actele publicate în Monitorul Oficial partea I să fie accesibile în mod gratuit, online. Proiectul a trecut cu 48 de voturi "pentru", 33 "împotrivă" şi nouă abţineri.

Monitorul Oficial Partea I va fi ACCESIBIL in mod GRATUIT, ONLINE
Monitorul Oficial Partea I va fi ACCESIBIL în mod GRATUIT, ONLINE
Foto: informatia-zilei.ro

"Regia Autonomă <> realizează un produs electronic conţinând actele publicate, care poate fi accesat gratuit pe internet, în varianta pentru citire, în mod permanent, în privinţa actelor publicate în Monitorul Oficial al României partea I, iar pentru celelalte acte, publicate în Monitorul Oficial al României părţile II-VII, timp de 10 zile lucrătoare de la publicarea lor. Sumarele monitoarelor oficiale sunt accesibile permanent", potrivit proiectului de lege, informează mediafax.ro.

Monitorul Oficial, potrivit legislaţiei actuale, realizează un produs electronic conţinând actele publicate care poate fi accesat gratuit pe internet şi este disponibil, în varianta pentru citire, timp de 10 zile de la publicarea respectivelor acte. După expirarea perioadei de 10 zile, produsele sunt disponibile pentru posesorii de abonamente lunare sau anuale.

Proiectul de lege este susţinut de 89 de parlamentari de la toate grupurile politice, cu excepţia grupului minorităţilor. Senatul este prima cameră sesizată, iar Camera Deputaţilor este for decizional.

Etichete: Monitorul Oficial, monitorul oficial online, online

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE