Monumentul ostaşului necunoscut din Parcul Carol va fi reabilitatZona de protecţie a Monumentului ostaşului necunoscut din Parcul Carol din Capitală va fi reabilitată şi adusă la starea iniţială, a anunţat, joi, primarul general Gabriela Firea.

Monumentul ostasului necunoscut din Parcul Carol va fi reabilitat
Monumentul ostaşului necunoscut din Parcul Carol va fi reabilitat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a întâlnit, joi, cu ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, la sediul PMB, printre temele abordate numărându-se proiectul complexului social multifuncţional pentru pensionari şi pentru veteranii de război şi cadrele militare în rezervă din Sectorul 4, precum şi transferarea unei suprafeţe de teren de 56 de metri pătraţi aflat pe bulevardul Timişoara, pe care este amplasat "Monumentul Eroilor căzuţi în teatrele de operatii şi pe teritoriul României", din administrarea Municipiului Bucureşti în administrarea MApN, astfel încât ministerul să poată executa lucrări de amenajare a monumentului.

"Voi promova aceste iniţiative în şedinta de Consiliu General din luna octombrie şi vă asigur de întreaga disponibilitate a autorităţii locale în ceea ce priveşte realizarea acestor proiecte", a spus primarul general.

În ceea ce priveşte Monumentul ostaşului necunoscut din Parcul Carol, Firea a spus că va solicita ALPAB să facă toate lucrările necesare de reabilitare în zona de protecţie a monumentului, astfel încât aceasta să fie adusă la starea iniţială.

Firea a dispus şi înfiinţarea unui grup de lucru în Primăria Capitalei, care să elaboreze documentaţiile necesare, astfel încât aceste iniţiative să poată fi supuse votului consilierilor generali.

Etichete: Gabriela Firea, Monumentul ostaşului necunoscut, Monumentul ostaşului necunoscut reabilitat, Parcul Carol, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE