Mormane de gunoaie, pe străzile din Sectorul 6Mai multe mormane de gunoaie zac pe strazile din Sectorul 6
Mai multe mormane de gunoaie zac pe străzile din Sectorul 6

Locuitorii Sectorului 6 susţin că în cartierul Militari, zona Piaţa Gorjului şi Drumul Taberei, mormanele de gunoi au ocupat trotuarul, împiedicând circulaţia pietonală.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 spun că gunoaiele nu au mai putut fi ridicate pentru că maşinile însărcinate cu ridicarea gunoiului nu au putut intra pe străzile laterale din cauza zăpezii. ”S-a acţionat mai întâi pentru deszăpezirea principalelor artere. A început să se intre şi pe străzile secundare. S-a ridicat gunoiul şi din zonele unde nu s-a putut până astăzi. Mai sunt câteva zone. În această seară (n.r ieri) vor fi remediate toate problemele”, a spus consilierul primarului Sectorului 6, Mihai Anghel.

După ce edilul Sectorului 6, Cristian Poteraş, a anunţat că va rezilia contractul cu operatorul de salubritate, Urban SA, reprezentanţii administraţiei spun că gunoiul nu a fost lăsat de izbelişte dintr-o „răzbunare” a societăţii comerciale. „Ei sunt acum cu toate utilajele pe străzi. Au intrat cu maşini mici şi pe străzile laterale, unde s-a putut”, a completat Anghel.

Sursa: Puterea

Etichete: gunoi, Sectorul 6, zapada

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h