Mormântul lui Nicolae Ceauşescu din cimitirul Ghencea, plin de nostalgici, de CrăciunLa mormântul soţilor Nicolae şi Elena Ceauşescu au ajuns, de Crăciun, mai multe persoane care au depus lumânări, coroane cu flori şi au recitat poezii în memoria regimului comunist. 

Mormantul lui Nicolae Ceausescu din cimitirul Ghencea, plin de nostalgici, de Craciun
Mormântul lui Nicolae Ceauşescu din cimitirul Ghencea, plin de nostalgici, de Crăciun

La 26 de ani de la moartea soţilor Ceauşescu, nostalgicii încă mai vin la căpătâiul lor, de la Cimitirul Ghencea, pentru a aprinde o lumânare, potrivit România TV. Oamenii vor în continuare ca cei care au comandat execuţia în ziua de Crăciun să plătească pentru faptele lor.

Nicolae şi Elena Ceauşescu au fost împuşcaţi în urma unui proces organizat în grabă, care a durat doar două ore, iar execuţia a lăsat loc de speculaţii şi teorii ale conspiraţiei. Multă vreme s-a vehiculat ideea că trupurile celor doi foşti conducători comunişti nu s-au aflat în cimitirul Ghencea.

Nostalgicii regimului comunist îşi amintesc că sub dictatura lui Nicolae Ceauşescu aveau locuri de muncă asigurate, case şi spun ei, nimeni nu murea de foame. "Perioada comunistă pentru mine a fost cea mai frumoasă și cea mai bună, s-au construit cele mai multe uzine, cele mai multe blocuri", a spus un bucureştean, citat de romaniatv.net. 

Etichete: ceauşescu, Crăciun, mormant ceausescu, Revoluţie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE