MORŢI SUSPECTE în PENITENCIARUL RAHOVA. Doi DEŢINUŢI, DECEDAŢI la diferență de doar câteva zileProcurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti şi poliţiştii Serviciului Omoruri al Poliţiei Capitalei fac cercetări după ce doi deţinuţi de la Penitenciarul Rahova au murit în 17 iunie şi respectiv 24 iunie, reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor spunând că ambii deţinuţi erau cunoscuţi cu afecţiuni medicale.

Penitenciarul Rahova
Penitenciarul Rahova

Doi bărbați din Penitenciarul Rahova au murit în condiții suspecte, la diferență de doar câteva zile, scrie news.ro.

La sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat în vârstă de 48 de ani le-a spus celor din penitenciar că se simte rău. Reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor spun că medicii spitalului de acolo l-au resuscitat, însă fără succes. Doctorii au declarat decesul la ora 17.55. Bărbatul era închis de aproximativ un an. Cu numai o săptămână în urmă, în acelaşi fel a murit un alt deţinut, tot de la Penitenciarul Rahova. Avea 62 de ani.

În ambele cazuri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti investighează cauzele deceselor. Vor trebui să stabilească dacă moartea celor doi bărbaţi a fost naturală sau condiţiile din penitenciare sunt de vină.

Etichete: ancheta morti suspecte, ancheta penitenciarul rahova, detinuti morti, morti rahova, morti suspecte, Penitenciarul Rahova, Rahova

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h