Moțiunea de cenzură a PNL împotriva Guvernului Ponta va fi votată vineriMotiunea de cenzura a PNL la adresa Guvernului Ponta va fi votată vineri.

Motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta va fi votata vineri
Moțiunea de cenzură a PNL împotriva Guvernului Ponta va fi votată vineri
Foto: www.b1.ro

Partidul National Liberal a depus vineri la Parlament o motiune de cenzura la adresa Guvernului pe tema votului in diaspora, intitulata "Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozinca!".

In textul motiunii, liberalii fac referire si la cazul votului pentru cererea DNA in cazul Dan Sova si la "atitudinea ostila fata de justitie", informează Hotnews.ro.

Fragmente din textul motiunii:

"Modul in care sultanatul lui Ponta se raporteaza la votul prin corespondenta si la romanii care traiesc in afara granitelor tarii arata clar ca nu le pasa nici de viata, nici de parerea copiilor si fratilor nostri care isi castiga existenta in strainatate. Multi dintre ei s-ar intoarce si maine acasa daca ar avea conditii decente de trai si un loc de munca prin care sa-si intretina familiile. Domnule Ponta, daca ati fi pe jumatate preocupat de guvernare cum sunteti de viitorul domnului Sova, poate ca aceste deziderate ar fi pe cale de a fi atinse.

Victor Ponta trebuie sa plece! Motivul este atitudinea sa ostila fata de justitie, tema care ar fi putut reprezenta o alta motiune de cenzura. Guvernul Ponta este guvernul cel mai 'curat', guvernul cu cei mai multi ministri pusi sub urmarire penala in timpul exercitarii functiei. Darius Valcov a fost tinut in Guvern pana aproape de momentul de a fi arestat. Victor Ponta isi dadea cu parerea daca ar fi sau nu vinovat. Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta din pozitia de ministru. Victor Ponta acuza acum nici mai mult nici mai putin ca justitia face politica

Sa mai vorbim de cazul Dan Sova, pentru care ati facut orice ca sa nu ajunga in fata unui judecator, ca orice simplu cetatean fata de care s-ar cere arestarea preventiva? A devenit evident pentru toata lumea ca va e frica de ce ar putea spune Dan Sova. Acesta este adevaratul motiv pentru care au trecut mai bine de doua luni de zile de la votul din Senat fara sa se intample nimic. Au fost doua decizii ale Curtii Constitutionale pe care le-ati ignorati cu nerusinare, dar ati preferat o telenovela absurda a hartiilor plimbate intre plen ¬ Biroul Permanent ¬ comisia juridica si inapoi."

Restul textului, pe Hotnews.ro.

Etichete: moţiune de cenzură, PNL, ponta urmarit penal

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h