Motociclist beat implicat într-un accident în BUCUREŞTI. Scandal uriaş cu POLIŢIA - VIDEOUn motociclist aflat în stare de ebrietate a fost implicat într-un accident, în Capitală. Polițiștii l-au convins cu greu să sufle în aparatul etilotest. 

Motociclist impicat intr-un accident in Bucuresti
Motociclist impicat într-un accident în Bucureşti

Bărbatul a căzut cu motorul şi a avut noroc că a scăpat cu viaţă. El avea 0,43 alcoolemie şi a refuzat să fie transportat la spital după impact.

Etichete: Bucureşti, etilotest, motociclist

0/2 COMENTARII
Camila Rodela
15 mai 22:30
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail ogagakunta@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895
Radu
13 mai 18:11
+0
VOTURI
-0
Asta-i scandal "URIAS"? Ati inceput si voi cu capcanele... adio!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE