Motocicliştii, răspunzători pentru 62% din accidentele în care au fost implicaţi în 2014Conform Poliției, motocicliştii sunt răspunzători de 62% dintre accidentele rutiere grave în care au fost implicaţi în 2014. 65 de persoane au murit și 400 au fost grav rănite în tragediile provocate de motociclişti, anul trecut.

Motociclistii, raspunzatori pentru 62% din accidentele in care au fost implicati in 2014
Motocicliştii, răspunzători pentru 62% din accidentele în care au fost implicaţi în 2014

Statisticile Direcţiei Rutiere arată că, anul trecut, motocicliştii au fost de vină pentru producerea a aproape 63% dintre accidentele grave în care au implicaţi, informează realitatea.net.

Mulţi motociclişti recunosc că greşesc, dar spun că şi şoferii au partea lor de vină.  Pentru a preveni accidentele rutiere, dar şi conflictele dintre şoferi şi motociclişti, Poliţia a demarat o campanie.

                  

Etichete: accidente bucuresti, accidente motociclisti, directia rutiera

0/2 COMENTARII
Ing.
20 apr 09:17
+0
VOTURI
-0
Ar fi interesantă o statistică pentru toate categoriile de vehicule... cât la sută din şoferii implicaţi în accidente sunt de vină pentru ele? Nu mai zic de pietoni, aici cred că am trece de 80%.
ggg
19 apr 21:36
+0
VOTURI
-0
10% sunt decenti .. restul sunt dementi .... ar trebui interzise motocicletele zgomotoase in orase ... m-am saturat sa aud dementii care isi tureaza motoarele la orice ora ...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE