Motocicliștii și bicicliștii, marș de comemorare în cinstea lui Bogdan Gigină, polițistul mortMai mulți motocicliști au anunțat că vor organiza un marș comemorativ, în amintirea polițistului care a murit, în timp ce îl escorta pe Gabriel Oprea. Ulterior, și bicicliștii au anunțat că vor organiza o astfel de acțiune.

Bogdan Gigina
Bogdan Gigină
Foto: click.ro

"Marți 20.10.2015 un agent al Brigăzii Rutiere care însoțea pe motocicletă coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea a murit într-un accident, căzând cu motocicleta într-o groapă săpată pe Strada Știrbei Vodă pentru remedierea unor defecțiuni la rețeaua de gaz.

Am decis ca maine-24.10.2015 să organizăm o acțiune prin care să-i aducem un ultim omagiu lui Bogdan Cosmin Gigina.

Vom merge să aprindem o lumânare pe Str. Știrbei Vodă, la locul accidentului(unde acesta a și decedat) și vom păstra un moment de reculegere.

Vă rugăm, aduceți candele acoperite.

Apoi vom merge la Brigada Rutieră a Capitalei și la Ministerul de Interne cu o lumânare. Dorim să transmite astfel un mesaj, avem nevoie de o poliție independentă politic, care să fie în slujba cetățenilor indiferent de statutul lor.

Acesta este traseul:

https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=zHN2bZ-dSBz4.kUi_GjoYc4Mo

Locul de întâlnire va fi rondul din Parcul Izvor. Începem să ne adunăm la ora 14.00, urmând ca la ora 14.30 să plecăm pe traseu.

Acțiunea nu este una de protest, ci una de comemorare, așadar, rugăm participanții să se comporte adecvat.", se anunță într-un comunicat, citat de stiripesurse.ro.

Între timp, Gabriel Oprea a oferit o primă reacție după incident. 

CITEȘTE ȘIPNL cere în continuare demisia lui Oprea, după moartea polițistului: Răgazul a expirat!

Polițistul Bogdan Cosmin Gigina, care a murit în urma unui accident, marți, căzând cu motocicleta într-o groapă, în timp ce deschidea coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea, a fost înmormântat vineri.  

Etichete: biciclisti, cosmin bogdan gigina, gabriel oprea, motocicliști

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h