MŢR lansează cartea „Case-n casă", pe 14 noiembrie la Casa MincuAtelierul de Creativitate de la Muzeul Național al Țăranului Român anunţă lansarea cărţii – obiect „Case-n casă", care va avea loc pe 14 noiembrie, la Casa Mincu.

MTR lanseaza cartea „Case-n casa", pe 14 noiembrie la Casa Mincu
MŢR lansează cartea „Case-n casă", pe 14 noiembrie la Casa Mincu

Apărută la Editura Martor, cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național, cartea va avea evenimentul de lansare la Casa Ion Mincu (str. Pictor Arthur Verona nr. 19), pe 14 noiembrie, orele 11.30, alături de partenerii: Ordinul Arhitecților din România și Asociația „De-a Arhitectura", informează MŢR.

Lansarea cărții va fi însoțită de o improvizație sonoră a grupului „multumult" (Călin Torsan - instrumente de suflat; Victor Podeanu - chitară; Victor Golic - baterie) și de un atelier de construit căsuțe la care Asociația „De-a Arhitectura" îi invită pe copii să participe. 

Intrarea este liberă.

Înscrierile pentru atelier se pot realiza prin e-mail la adresa georgiana.c.vlahbei@gmail.com până la data de 12 noiembrie (atelier destinat grupei de vârstă 8 – 12 ani).


„Case-n casă" este un proiect de carte-laborator ce-și propune o incursiune interactivă, pe mai multe voci, în universurile reale și posibile ale casei, pornind de la dialogul dintre locuința țărănească și cea urbană. Proiect co-finanțat prin Administrația Fondului Cultural Național, apărut la Editura Martor 2015 a Muzeului Național al Țăranului Român. Parteneri în proiect: Ordinul Arhitecților din România și Asociația „de-a Arhitectura".

Etichete: casa mincu, lansare carte, Muzeul Țăranului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h