”Muncea le negru pentru cei 5 copii, dar a pierit”. Povestea femeii de serviciu din Clubul ColectivINCENDIU ÎN CLUB COLECTIV. O femeie de 38 de ani, care asigura curățenia în clubul Colectiv ca să-și poată îngriji cei cinci copii, se numără printre cei 27 de oameni care murit în incendiul care a mistuit localul vineri noaptea. Femeia lucra la negru și primea 100 de lei pe seară.

”Muncea le negru pentru cei 5 copii, dar a pierit”. Povestea femeii de serviciu din Clubul Colectiv
”Muncea le negru pentru cei 5 copii, dar a pierit”. Povestea femeii de serviciu din Clubul Colectiv

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV.  Femeia, în vârstă de 38 de ani, nici n-ar fi trebuit să se afle în club în seara tragediei. A ajutat-o, însă, pe o colegă de-ale ei care nu se simțea bine și care nu putea veni la serviciu pe tura sa de muncă.

”Fără forme legale lucra. Aseară nu a fost tura ei, dar o colega a rugat-o să vină în locul ei pentru că ea se simțea foarte rău. Avea cinci copii și un tată paralizat. Ea îi îngrijea pe toți. De nevoie trebuia să muncească”, a declarat o apropiată a femeii de serviciu, în fața IML.

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV.  Un incendiu puternic a izbucnit vineri seară la clubul Colectiv din Capitală. 27 de persoane au murit și 184 au ajuns la spital, dintre care 146 au rămas internate. Unele dintre acestea sunt grav rănite.

Sursa: realitatea.net

Etichete: club, colectiv, incendiu, victimă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE