Muncitori care lucrează la reabilitarea Şoselei Pantelimon, surprinşi dormind pe stradă VIDEOMai mulţi muncitori care lucrează la reabilitarea Şoselei Pantelimon din Capitală au fost surprinşi aproape dormind pe stradă. Aceştia erau întinşi pe jos în zona în care se efectuează lucrările la linia de tramvai. 

Imaginile care îi surprind pe cei şase muncitori stând întinşi pe jos în refugiul d etramvai de pe Şoseaua Pantelimon au fost postate pe Facebook de un trecător, cu comentariul "Aşa se munceşte în România". 

(Sursa video Facebook Nicusor Visan)

Lucrările de pe Șos. Pantelimon au fost începute în vara anului 2013 și ar fi trebuit finalizate până la sfârşitul anului 2014. După mai multe amânări, acestea ar urma să fie gata abia în iunie 2016, potrivit ultimelor date transmise de Primăria Capitalei.

Lucrările de pe Șoseaua Pantelimon presupun:

- linia de tramvai, de pe mijlocul bulevardului, va fi înălţată câţiva centimetri astfel încât  să nu mai poată urca maşinile şi va fi înverzită prin plantarea de gazon;

- pe fiecare sens, bulevardul va avea trei benzi de circulaţie, iar pe laterale vor fi construite două benzi laterale separate, prin care riveranii vor avea acces la locurile de parcare;

- pentru staţiile RATB de autobuz vor fi construite alveole;

- toate staţiile RATB de tramvai vor fi mai late şi vor avea copertine;- pe toata lungimea şoselei, cu excepţia celor două benzi laterale separate, staţionarea va fi interzisă, cele trei benzi rămânând exclusiv pentru traficul auto;
 
- toate trecerile de pietoni vor fi semaforizate;

- această arteră urmează să fie introdusă în sistemul inteligent de management al traficului, fiind montate semafoare inteligente care să îşi schimbe timpii de aşteptare în funcţie de valorile de trafic;

- la capătul Şoselei Pantelimon, în faţa magazinului Cora, va fi construită o staţie pentru toate mijloacele de transport din zonă, respectiv autobuzul, tramvaiul şi microbuzele. În apropierea staţiei va fi construită şi o parcare park&ride, conectată cu sta'ia, unde cei care vin din afara oraşului să îşi poată lăsa maşina  acolo şi să folosească mai departe mijloacele de transport în comun. 

VEZI AICI Cum va arăta parcarea park&ride din zona Cora Pantelimon şi când va fi gata GALERIE FOTO

Primăria Capitalei schimbă proiectul parcării tip park& ride de pe Şoseaua Pantelimon. Astfel, parcajul nu va mai fi realizat în subteran, ci la suprafaţă. La parter va fi amenajat un nod intermodal de transport cu 5 peroane pentru tramvaie, autobuze si maxi-taxi. Noua parcare va asigura un număr total de 420 de locuri şi ar trebui să fie gata in luna septembrie a acestui an. Detalii, aici. 

Etichete: muncitori care dorm, muncitori intinsi pe strada, refugiu RATB, Sectorul 2, Șoseaua pantelimon

0/2 COMENTARII
Minimus
14 May 08:29
+0
VOTURI
-0
Mda, e posibil.
Doar ca eu cel putin, in pauza, nu ma intind pe jos. Stau in fund, fac cativa pasi, mananc, dar nicicum nu ma intind pe jos sa trag un pui de somn.

As fi fost de acord cu tine daca nu-i vedeam intinsi pe jos.
Maximus
13 May 17:18
+0
VOTURI
-0
Erau in pauza? Este posibil si asta, nu?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE