Munteanu, despre Iohannis: Nu s-a delimitat de candidatura mea, a vrut să-i pună la punct pe uniiMarian Munteanu a declarat că președintele Klaus Iohannis nu s-a delimitat de candidatura sa la Primăria Capitalei, ci a vrut "să-i pună la punct pe unii".

Munteanu, despre Iohannis: Nu s-a delimitat de candidatura mea, a vrut sa-i puna la punct pe unii
Munteanu, despre Iohannis: Nu s-a delimitat de candidatura mea, a vrut să-i pună la punct pe unii
Foto: politicscan.ro

"Ca cineva să se distanţeze a fi trebuit să fi fost apropiat", a spus Marian Munteanu, întrebat cum comentează faptul cã preşedintele Klaus Iohannis s-a distanţat cumva de candidatura sa, transmiţând vineri că nu a avut nicio implicare în desemnarea lui drept candidat al PNL pentru Primăria Capitalei, că nu l-a susţinut şi nu l-a promovat.

Marian Munteanu a adăugat că nu a discutat niciodată cu preşedintele pe această temă şi că nu crede că este implicat, în general, în deciziile PNL.

"Nu cred că domnul preşedinte este apropiat de vreun partid anume...Sigur că provine din rândul partidului, dar dânsul, în calitate de reprezentant al tuturor românilor şi în conformitate cu Constituţia, este un factor de mediere şi de echilibru", a mai spus candidatul PNL, conform mediafax.ro.

El a comentat că reacţia Preşedinţiei era un mod de a-i pune la punct pe cei care au speculat că s-ar afla în saptele deciziei PNL: "Cred că dânsul nu s-a distanţat de candidatura mea, ci cred că i-a pus la punct pe unii, cu calmul şi cu reţinerea dânsului, pe care le cunoaştem, că nu a avut vreo intervenţie în evenutala mea numire sau nenumire"

Marian Munteanu a mai spus că singura discuţie a avut loc acum două luni, cu consilierul prezidenţial Constantin Dudu Ionescu, în contextul discuţiilor cu societatea civilă, fără nicio legătură cu candidatura. "Nu am avut în viaţa mea o discuţie pe aceasta temă (cu preşedintele-nr.). Nu, nu pe această temă, am avut o discuţie acum vreo două luni, cu societatea civilă, cu domnul Dudu Ionescu".

Preşedintele Klaus Iohannis nu l-a propus şi nu l-a susţinut pe Marian Munteanu pentru a fi desemnat candidat la Primăria Capitalei, decizia aparţinând conducerii PNL, a precizat vineri Administraţia Prezidenţială.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Klaus Iohannis, Marian Munteanu, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE