Muse şi Iron Maiden vin la Bucureşti, la festivalul Rock The CityFormaţiile britanice Muse şi Iron Maiden vor urca pe scenă în cadrul festivalului Rock The City, care se va desfăşura în perioada 29 - 30 iulie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. 

Muse si Iron Maiden vin la Bucuresti, la festivalul Rock The City
Muse şi Iron Maiden vin la Bucureşti, la festivalul Rock The City

Formaţia Muse, care a mai concertat la Bucureşti în 2007, va fi cap de afiş al zilei de 29 iulie, iar Iron Maiden, care a mai susţinut concerte în Capitală şi la Cluj-Napoca, pe 30 iulie.

Acestea sunt primele nume confirmate pentru evenimentul din Capitală.

Biletele pentru festival vor fi puse în vânzare miercuri, la ora 16.00, în reţeaua Eventim, scrie News.ro. 

Muse este o formaţie din Anglia, înfiinţată în 1994, la Teignmouth, o localitate din comitatul Devon. Grupul este format din Matthew Bellamy (vocal, chitară, pian, clape), Chris Wolstenholme (backing vocals, chitară bas, clape) şi Dominic Howard (tobe şi percuţie). Stilul trupei reprezintă o combinaţie de rock alternativ, indie-rock, muzică clasică, electronică, heavy metal şi rock progresiv. Formaţia britanică este renumită pentru prestaţiile sale scenice pline de energie şi pentru interesele excentrice ale solistului Matthew Bellamy, pasionat de teoriile despre conspiraţii mondiale, viaţa extraterestră, teologie şi apocalipsă.

Trupa Muse, recompensată cu numeroase premii internaţionale, inclusiv cu două premii Grammy, a lansat şapte albume de studio, care s-au vândut în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial.

Iron Maiden, una dintre cele mai populare trupe heavy metal din lume, a fost înfiinţată la Londra, în 1975. Formula actuală a grupului britanic este alcătuită din Steve Harris (chitară bas), Dave Murray (chitară), Adrian Smith (chitară, backing vocals), Bruce Dickinson (solist), Nicko McBrain (tobe, percuţie) şi Janick Gers (chitară). Trupa britanică a lansat de-a lungul anilor 16 albume de studio, care s-au vândut în peste 90 de milioane de copii pe plan mondial.

Cel mai recent album al grupului britanic se intitulează ”The Book of Souls” şi a fost lansat în 2015. Iron Maiden a susţinut mai multe concerte şi în România.

Pe parcursul ultimilor 35 de ani, trupa Iron Maiden a fost ”promovată” şi de celebra sa mascotă, ”Eddie”, care a apărut pe aproape toate copertele albumelor semnate de grupul britanic, dar şi în concertele acestuia.

 

Etichete: Iron Maiden, muse, rock the city

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE