Muzeul "Antipa": Program special de vizitare în perioada 14 - 17 augustOpsiphanes tamarindi (C.&R. Felder, 1861), numele în limba engleză fiind puiul bufniţă de tamarind, poate fi admirat în expoziţia "Fluturii exotici aterizează în oraş"
Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" oferă vizitatorilor un program special, în perioada 14-17 august. Astfel, Muzeul va fi deschis zilnic între orele 10.00 şi 20.00 (ultimul vizitator intră la ora 19.00).

Expozitie de fluturi tropicali vii, la Muzeul Antipa
Expoziţie de fluturi tropicali vii, la Muzeul Antipa
Foto: postmodern.ro

Muzeografii amintesc că în această perioadă, vizitatorii pot admira expoziţiile temporare: "Fluturii exotici aterizează în oraş", o modalitate inedită de a cunoaşte îndeaproape un grup de animale cu un mod de viaţă fascinant.

De asemenea, expoziţia "Venin - frumuseţi de neatins" provoacă vizitatorul să descopere frumuseţea animalelor veninoase vii.

"Kiseleff nr. 1 De 110 ani, oraşul creşte în jurul lui!" este o expoziţie călătorie imaginară în timp şi în care publicul poate descoperi, cu ajutorul fotografiilor, al documentelor, dar şi al obiectelor, diferitele momente prin care a trecut clădirea muzeului în cei 110 ani de existenţă.

Etichete: antipa, Muzeul Antipa, program special

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE