Mynele TV a cerut în instanţă ANULAREA deciziei CNA de a retrage licențaHappy Music care deține postul muzical Mynele TV a cerut în instanţă anularea deciziei Consiliului Național al Audiovizualului.

Mynele TV a cerut in instanta ANULAREA deciziei CNA de a retrage licenta
Mynele TV a cerut în instanţă ANULAREA deciziei CNA de a retrage licența
Foto: rador.ro

CNA a constatat că Mynele TV şi-a întrerupt emisia pentru mai mult de 96 de ore și a retras licența audiovizuală î n data de 10 martie, iar acum societatea Happy Music SRL (deținută de Costi Ioniță) a cerut în instanță anularea deciziei CNA, potrivit romanialibera.ro.

Societatea Happy Music SRL a dat în judecată Consiliul Naţional al Audiovizualului, printr-un dosar înregistrat pe 10 aprilie, la Curtea de Apel Bucureşti (CAB), Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, potrivit informaţiilor publicate pe Portalul Instanţelor de Judecată.

Happy Music SRL a solicitat instanţei anularea Deciziei CNA, din 10 martie, prin care Consiliul a retras licenţa audiovizuală a Mynele TV.

Până în prezent nu a fost stabilit un termen în acest dosar.

Informaţia privind acest proces a fost făcută publică în şedinţa de joi a CNA, în contextul în care Consiliul au analizat o adresă prin care Happy Music SRL a solicitat CNA reanalizarea deciziei de retragere a licenței Mynele TV și anularea acestei decizii.

CNA a decis, însă, să respingă solicitarea, din cauză că poate fi revocată "o contestaţie intrată în circuitul civil" (în instanţă, n.r.), potrivit informaţiilor prezentate în şedinţă.

La şedinţa de joi a CNA au fost prezenţi şi trei reprezentanţi ai Happy Music SRL, între care şi Corina Boabeş, acţionar al societăţii, şi Dan Boabeş.

În acest context, Dan Boabeş a spus că hotărârea luată de CNA privind retragerea licenţei Mynele TV a fost luată în baza unor informaţii "structurate greşit".

"Considerăm că a fost strict o problemă de comunicare şi de înţelegere a situaţiei şi că decizia a fost luată incorect, dar s-a bazat pe nişte informaţii care bănuiesc că au fost structurate greşit. Vă rugăm să o reconsideraţi (...) S-a luat pe baza unor documente sau a unor fapte care nu au fost prezentate exact cum au fost ele în realitate", a mai spus Boabeş.

El a mai spus că reprezentanţii Happy Music SRL au fost surprinşi să afle din presă că CNA a retras licenţa Mynele TV. De asemenea, potrivit lui Boabeş, societatea a notificat, pe 15 decembrie, CNA, deşi nu există o obligativitate legală în acest sens, că din motive tehnice legate de furnizorul de satelit a fost nevoită să întrerupă emisia Mynele TV.

În acest context, Boabeş a rugat CNA să reconsidere decizia de retragere a licenţei Mynele TV, însă Consiliul a spus că acest lucru nu este posibil din moment ce decizia de retragere a fost atacată de Happy Music în instanţă.

Etichete: anulare, CNA, Costi Ioniță, Happy Music SRL, instanţă, licență TV, Mynele TV

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE