Narghileaua – ghid de folosire şi intreţinere pentru fumătorii începătoriNarghileaua este un instrument de fumat din ce in ce mai popular, care poate fi regasit atat in localurile in care tinerii vin sa se relaxeze, dar care poate fi achizitionat si pentru uz personal, de catre persoanele care doresc sa experimenteze si alt tip de fumat, mai placut comparativ cu fumatul tigarilor traditionale sau al tigarilor electronice, acolo unde isi doresc – chiar si acasa. Fumatul la narghilea nu este la fel de nociv precum fumatul tigarilor obisnuite si este mult mai placut si mai relaxant. Magazinul online de narghilea ofera tuturor pasionatilor initiati, incepatorilor care abia descopera tainele fumatului la narghilea, cat si persoanelor care vor sa isi dezvolte afacerea, posibilitatea de a comanda o narghilea la cel mai bun raport calitate-pret!

Cum se foloseste narghileaua
Cum se foloseşte narghileaua

Cum folosesti narghileaua?

Sunt multi fumatori care isi comanda o narghilea in speranta ca asa vor mai renunta la tigarile traditionale, sau ca vor gasi o modalitate noua de relaxare. Narghileua este folosita de fumatori si nefumatori deopotriva, datorita experientei placute si gustului dulce pe care il are. Atunci cand clientii intra intr-o cafenea si cer o narghilea, automat sunt intrebati ce aroma prefera. Incepatorii se pot consulta cu prietenii in acest sens, sau pot cere sfatul personalului. De multe ori, narghileaua vine cu un singur furtun, insa sunt si situatii in care narghileaua este adusa cu mai multe furtune. 

Mecanismul de functionare al narghilelei este extrem de simplu: se aprinde carbunele care incalzeste lichidul, utilizatorul incepe sa traga sau sa inhaleze fumul si sa se bucure de aromele placute. Incepatorii sunt sfatuiti sa ii lase pe profesionisti sa se ocupe de montarea narghilelei, iar cei care isi cumpara un astfel de dispozitiv pentru uz personal trebuie sa acorde o importanta deosebita instructiunilor de folosire pe care le vor primi o data cu primirea comenzii plasata in magazinul https://narghilea-egipteana.ro/magazin/. 

Cum se intretine narghileaua in mod corect

Narghileaua este un dispozitiv care va putea fi folosit o perioada de timp indelungata, daca este intretinuta cum se cuvine. In primul rand, este vorba de spalarea si curatarea narghilelei, componentele acesteia se curata separat cu detergent special si cu apa calduta, iar baza de sticla se curata cu peria de narghilea special conceputa pentru aceasta activitate. Coloana si partile adiacente se curata la anumite intervale de timp, tot cu apa calda si cu detergent special si se clatesc bine. 

Este foarte bine ca utilizatorii sa isi stabileasca un interval fix de timp de curatare a narghilelei – o data la doua saptamani specialistii recomanda curatarea si chiar mai des daca utilizatorii obisnuiesc sa isi schimbe aromele. De asemenea, este bine ca toate componentele narghilelei sa fie protejate pentru a nu se deteriora, spre exemplu la baza se poate pune o talpa din silicon, iar in calatorii utilizatorii sunt sfatuiti sa foloseasca cutia originala a acesteia. Specialistii recomanda folosirea carbunelui natural pentru uz zilnic, iar intretinerea creuzetului din argila se face prin spalare cu apa calda si un burete curat, aceasta operatiune reducand volumul de melasa absorbita in timp.

Etichete: cum se foloseste narghileaua, narghilea

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
07 iun 23:45
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE