National Arena - mărul discordiei între Oţelul Galaţi şi Primăria CapitaleiStadionul National Arena va fi inaugurat, oficial, pe data de 6 septembrie 2011
Stadionul National Arena va fi inaugurat, oficial, pe data de 6 septembrie 2011

"Trebuie să se facă 15 modificări la arenă şi va trebuie să le suportăm noi, pentru că nu există o societate care să administreze stadionul", a argumentat preşedintele Oţelul Galaţi, Marius Stan.

În replică, Primăria Capitalei a precizat printr-un comunicat de presă că, încă de când a început construcţia stadionului, în anul 2008, orice modificare cerută de reprezentanţii UEFA a fost făcută încă din faza de proiect.

"Precizăm că toate modificările la care preşedintele Oţelul Galaţi face referire,  şi care au fost solicitate de Champions League, sunt în totalitate de ordin comercial. Din perspectiva Champions League, menţionăm că regulamentul competiţiei obligă fiecare echipă de club, care accede pentru prima dată în această competiţie, să aducă arenelor modificări, în general de ordin comercial. Astfel, în condiţiile în care Oţelul Galaţi nu poate juca pe propriul stadion, acesta necorespunzând standardelor UEFA,  PMB s-a văzut pusă în situaţia de a-şi asuma aceste modificări", au precizat oficialii Primăriei Capitalei care au adăugat că, atunci când joacă în Champions League, cluburile primesc sume consistente de bani pentru astfel de meciuri, motiv din care Oţelul Galaţi poate negocia cu Primăria.

Etichete: Liga Campionilor, meci fotbal, modificări, naţional arena, otelul galati, UEFA

0/0 COMENTARII
cristachitza
03 sep 12:39
+0
VOTURI
-0

Finala din 2012 este de Europa League. S-ar putea sa fie nishte diferente intre Liga Campionilor si Europa League. De exemplu arena poate gazdui finala Europa League, dar pt o finala Champions League tre sa aiba minim 70.000 de locuri. Daca e omologat pt finala Europa League, nu e obligatoriu sa fie ok pt grupele Champions League.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h