„Ne-au rupt ţânţarii în două“ - Fundaşul Stelei, Iasmin Latovlevici, după meciul cu VardarÎn ultima perioadă, numeroşi bucureşteni s-au plâns de invazia ţânţarilor. Şi o parte dintre jucătorii Stelei au avut de înfruntat acelaşi "inamic", în timpul meciului de marţi seară. Unul dintre jucătorii Stelei chiar a spus, după meci: „ne-au rupt ţânţarii în două".

tantari
tantari
Foto: inpascani.ro

În Sectorul 2 al Capitalei, pe Arena Naţională, acolo unde s-a jucat partida dintre Steaua şi Vardar Skopje, jucătorii au avut de înfruntat, pe lângă adversarii din teren, un alt obstacol, ţânţarii, după cum a declarat Iasmin Latovlevici. „Am o rugăminte: să mai dea şi ei cu spray că ţântarii ăştia ne-au omorât. Mi-a zis Tătăruşanu aşa: "Dacă tu care ai tot alergat ai fost ciupit, imaginează-ţi cum sunt eu care am stat 90 de minute în poartă". Să vă uitaţi la Szukala, are nişte bube de zici că are varicelă", a povestit „Lato" la Digi Sport, citat de adevarul.ro.

Anatol Albu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 2 al Capitalei, a declarat, pentru adevarul.ro, că problema ţânţarilor este gestionată de Primăria Capitalei. În consecinţă, reporterii Adevărul au încercat să ia legătura cu reprezentanţii Primăriei, dar aceştia nu au putut fi contactaţi, pentru a spune dacă au fost aplicate soluţii împotriva ţânţarilor în acest an.

Etichete: Arena Naţională, Primăria Capitalei, Sectorul 2, Steaua - Vardar, ţânţari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE