Ne topim la soare: vreme caniculară în Bucureşti. VEZI PROGNOZA PE 3 ZILEVremea caniculara a facut prima victima in Bucuresti
Vremea caniculară a făcut prima victimă în Bucureşti
Foto: business- forum

Miercuri (4 iulie 2012) se anunţă cu adevărat o zi de cuptor. Disconfortul termic va fi accentuat îndeosebi după-amiaza când se va atinge şi chiar se va depăşi pragul critic de 80 de unităţi al indicelui temperatură-umezeală. Meteorologii prognozează 36-37 de grade Celsius la orele prânzului, la umbră, ceea ce va face greu de suportat orice deplasare în intervalul orar 13-17.

Joi (5 iulie 2012), bucureştenii vor avea parte de un cer schimbător, mai ales după-amiaza, când ar putea să apară şi câţiva nori. Cu toate acestea, temperatura aerului se menţine ridicată, aproape de pragul caniculei, respectiv 35-36 de grade Celsius la orele prânzului, informează Realitatea TV.

Vineri (6 iulie 2012), vom suporta la fel de greu căldura, dimineaţa fiind înregistrate în jur de 29 de grade Celsius iar la amiază fiind din nou atins pragul de caniculă: 35-36 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla de la slab la moderat.

Etichete: 5 iulie 2012, Bucureşti, caniculă, Capitală, cum va fi vremea, prognoza

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE