Negoiță, mesaj pentru Nicușor Dan: Îl invit să vină în secorul 3 să facă orice tip de conferințăRobert Negoiță, actualul primar al Sectorului 3, a vorbit, în cadrul unui live pe Facebook, despre faptul că dorește ca Nicușor Dan, candidatul susţinut de principalele forţe de dreapta pentru funcţia de primar general al Capitalei, să își susțină conferințele de presă, fără probleme, în Sectorul 3.

Robert Negoita
Robert Negoiță

Reacția vine după ce Nicușor Dan a fost din nou șicanat în timpul unei conferințe de presă. În cadrul live-ului, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a răspuns la o intrebare relatată de un cetățean: "Luând în considerare circul făcut de alți edili din celelalte sectoare din Capitală, dumneavoastră ce îi pregătiți domnului Nicușor Dan când o să vină în sectorul nostru?"

"Am văzut și eu niște situații nefericite... Noi am încurajat întotdeauna decență, comunicare constructivă și respect. Noi nu trebuie să îi pregătim nimic, noi în sectorul 3 suntem niște oameni civilizați, niște oameni decenți.

Nu ne place circul în stradă, nu pe chestiuni care ar trebui să fie serioase. Atunci când ai o dezbatere, sa fie dezbatere. Să spună fiecare ce are de spus, ne ascultăm unii pe alții. Îl invit să vină în secorul 3 să facă orice tip de conferință de presă. Noi nu pregătim nimic", a răspuns Robert Negoita, actualul primar al Sectorului 3 din Capitală, potrivit gandul.ro.

Etichete: conferință de presă, nicuşor dan, robert negoita, Sector 3

0/3 COMENTARII
VIki
23 iun 19:17
+0
VOTURI
-0
Nu sunt nici PSD-ist , PNL-ist , USR-ist , nu votez din consideratii personale , dar vreau sa-i spun RESPECT primarului Negoita !
Steve Hoffman
21 iun 10:28
+0
VOTURI
-0
Bună ziua doamnelor și domnilor
Aveți mare nevoie de consolidare financiară (împrumut)?
O mulțime de oameni se confruntă cu provocări financiare premature și majoritatea nu sunt capabili să obțină împrumuturi de capitaluri proprii de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare din cauza ratei dobânzii ridicate, a garanțiilor insuficiente, a raportului datorie / venit, a scorului creditului scăzut sau din alte motive.

Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, vă sfătuiesc să contactați compania mea și vă putem ajuta cu un împrumut.
Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri, împrumut ipotecar și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt, împrumuturi garantate și fără garanții și, de asemenea, puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

Pentru mai multe informatii; aici sunt datele noastre de contact.
E-mail de contact: novicapfinancialservices@gmail.com
Număr de contact: +31642117819 (WhatsApp)

Nu mai există timpi de așteptare sau vizite stresante la bănci. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți.
MAIKA LAZAR
19 iun 09:30
+0
VOTURI
-0
Mai jigodie infractoare! nu toti oamenii din sectorul 5 sunt necivilizati si indecenti.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h