Nepotism liberal în familia lui Ciprian Ciucu: Mama sa, angajată la stat, în plină pandemieNicușor Dan a prezentat bucureștenilor o hartă de cumetrii și relații din cadrul Primăriei Capitalei având în centru cuplul Firea-Pandele. Demersul de campanie este unul menit să sancționeze nepotismul politic. Însă Nicușor Dan se face că nu vede sau nu cunoaște nepotismul din jurul său, practicat chiar în familia celui pe care îl susține pentru a accede într-o funcție importantă: Ciprian Ciucu, candidat PNL la Primăria Sectorului 6 a cărui mamă este angajată la stat, în mai multe funcții publice, chiar în plină pandemie. 

Asemenea lui Nicușor Dan, Ciucu este un moralist, vorbește în campania electorală despre corupția clasei politice și despre lipsa de transparentă. Pretinde că este un om nou, cu alte mentalități și apucături. Venit din societatea civilă pentru a curăţa politica de vechile metehne.

Ciprian Ciucu ascunde însă un secret, un schelet în dulap. La mijlocul anului, în plină pandemie, mama lui Ciprian Ciucu, pe nume Angelina Ştefan, a provocat un accident grav. A scăpat cu bine, însă a distrus mașina Dacia Duster pe care o conducea. Mașina era înmatriculată pe Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

CITEȘTE ȘI ACCIDENT AUTO, mușamalizat. Mama lui Ciprian Ciucu a blocat o oră circulația tramvaiului 41 VIDEO

Accidentul a avut loc pe 26 februarie 2020 şi a fost pe cât de spectaculos, pe atât de periculos. Chiar dacă la vremea respectivă accidentul a făcut subiectul mai multor ştiri şi s-a viralizat pe internet, nimeni nu a cunoscut identitatea femeii de la volanul maşinii Dacia Duster, care a dărâmat un chioşc şi a sărit peste staţia de tramvai, scrie psnews.ro. 

Mama liberalului Ciucu este oficial o simplă pensionară. Cu ocazia accidentului, polițiştii au aflat că Angelina Ștefan este şi angajata ANSVSA din data de 5 decembrie 2019, odată cu venirea la putere a PNL, în funcţia de consilier al preşedintelui instituției, ANSVSA fiind în subordinea premierului Orban, protectorul politic al lui Ciucu.

După accidentul cu mașina ANSVSA, ca într-un plan secret de ştergere a urmelor, mama lui Ciucu a fost angajată direct la vârful Ministerului de Finanţe. Se întâmpla pe 14 iunie 2020. Tocmai în importanta funcţie de consilier al ministrului Florin Cîţu, prietenul şi colegul de partid al fiului. Cîţu şi Ciucu fac parte din aceeaşi echipă din cadrul PNL, a băieţilor tineri puşi pe făcut carieră.

Pe 4 septembrie 2020, mama lui Ciucu mai bifează o funcţie importantă la Finanţe. Nu se ştie pe baza căror competenţe profesionale (dânsa este aparent specialistă în protecţia muncii) devine director de cabinet al unui vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). Nicio competenţă nu o recomanda pentru o asemenea funcţie, privind în spate la lista locurilor de muncă pe care mama lui Ciucu le-a ocupat în ultimii opt ani. De fapt, de când liberalii au venit la putere niciun loc de muncă primit/obţinut de Angelina Ştefan nu are legătură cu calificarea dânsei.

Lista locurilor de muncă ale Angelinei Ștefan
Guvernarea PNL

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) – 5 Decembrie 2019- 2 Iunie 2020 (consilier preşedinte)

Ministerul Finanţelor Publice – 14 Iunie 2020- perioada nedeterminată (consilierul ministrului Florin Cîţu)

ANAF – 4 Septembrie 2020- contract activ (director de cabinet vicepreşedinte ANAF)

În timpul guvernărilor PSD

Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier – 26 Noiembrie 2012 – 23 Octombrie 2017

Asociaţia Centrul Român de Politici Europene – 5 Februarie 2014-1 Iulie 2017 (inspector în domeniul securităţii muncii); ONG-ul controlat de Ciprian Ciucu (fiul) şi Cristian Ghinea (europarlametar USR)

HF Advising – 5 Februarie 2014-1 Ianuarie 2015 (inspector în domeniul muncii); firma controlată de Ciprian Ciucu

Etichete: angajata la stat, ANSVSA, ciprian ciucu, mama ciucu angajata la stat, pandemie, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
abcdef
18 sep 22:43
+0
VOTURI
-0
Dragnea la pușcărie. Penelomuistul liber acasă, bine mersi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE