Nepotul lui Becali şi I. Negoiţă au fost expropriaţi: pot începe lucrările la autostrada Bucureşti-PloieştiAutostrada va începe din şoseaua Petricani sau de pe strada Gherghiţei din Colentina. Drumul traversează calea ferată Bucureşti-Constanţa şi câmpurile din Pipera, până la centura de nord.

În loc de două benzi, aşa cum se stabilise iniţial, drumul va avea câte o bandă în plus pe fiecare sens.

Printre expropriaţii despăgubiţi de stat se numără Lucian Becali şi Ionuţ Negoiţă, care au primit 55.000 de euro pentru 8.000 de metri pătraţi şi, respectiv, 150.000 de euro, pentru 7.500 de metri pătraţi.

În total, statul a dat 10 milioane de lei pe exproprieri. Autorităţile spun că vor termina tronsonul dintre Capitală şi centură până pe 5 octombrie 2012.

Etichete: Autostrada Bucureşti-Ploieşti, becali, exproprieri, negoiţă, Pipera

0/0 COMENTARII
Marina Stoica
21 nov 16:20
+0
VOTURI
-0

De unde a avut nepotul lui Becali atata pamant,nu intrebati?De la VOI,prin lege:isi mosteneste bunicii care sunt chipurile despagubiti pentru ce au lasat in Cadrilater!Chit ca si in Cadrilater au fost impropietariti tot de statul roman!Nu vi se pare ciudat?Daca a avut un hectar in Cadrilater,aici a fost impropietarit cu 20!Fraierilor de romani!Le faceti averi la machidoni si nici nu stiti!

Geo
21 nov 10:05
+0
VOTURI
-0

Trebuie sa inceapa urgent si Primaria Voluntari largirea B-dului Pipera la 2 benzi pe sens ,acum se circula infernal dar atunci cand va fi data autostrada in functiune.Primarul Pandele este interesat doar de Catedrale.

io
21 nov 09:03
+0
VOTURI
-0

"În loc de două benzi, aşa cum se stabilise iniţial, drumul va avea câte o bandă în plus pe fiecare sens." Rezulta: 2,4,6 sau 8 benzi

- romaneste este se vorbeste

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE