Nepotul lui NICOLAE CEAUŞESCU a MURIT FOTONepotul fostului dictator Nicolae Ceauşescu, Emil Bărbulescu, a murit la vârsta de 58 de ani, la Scorniceşti, după ce a suferit mai mulţi ani de o boală care deteriorează organismul.

Primarul din Scorniceşti, Ion Prioteasa, a declarat că nepotul fostului dictator suferea de mai mulţi ani de lupus, o boală ce se caracterizează printr-o inflamaţie puternică dată de o afecţiune autoimună şi care poate deteriora orice parte a organismului, potrivit Mediafax.

Fiul Elenei Bărbulescu şi al lui Vasile Bărbulescu, zis "Lică", Emil Bărbulescu avea 58 de ani.

"Era bolnav, făcuse analize şi pe la Bucureşti şi fusese internat şi la Spitalul Slatina. A murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.00", a spus Prioteasa.

El a adăugat că alături de Emil Bărbulescu au fost surorile sale, Gina şi Nadia, şi fiul său.

Fost căpitan de miliţie, Emil Bărbulescu se retrăsese la Scorniceşti, unde avea grijă de casa în care s-a născut Nicolae Ceauşescu, pe care o deschisese vizitatorilor. Mai mult, în anul 2007 a instalat în curte o statuie a fostului dictator, după ce autorităţile locale au refuzat să o aşeze în centrul oraşului. El declara pentru presa locală că viaţa sa a fost şi rămâne legată de Scorniceşti, de unde nu a putut să plece definitiv, deşi după 1990 a stat timp de un an în Germania. Emil Bărbulescu a scris două volume cu titlul "Nicolae Ceauşescu a fost unchiul meu".

Etichete: nepot nicolae ceausescu, Nicolae Ceausescu, ruda nicolae ceausescu, scornicesti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE