Nereguli descoperite în magazinele din Big Berceni și de la metrou - Piața SuduluiMai mulți comercianți din Big Berceni, metrou - Piața Sudului și de pe Bd. Unirii au fost amendați, miercuri. În total au fost emise amenzi în valoare de 54.800 de lei.

Nereguli descoperite in magazinele din Big Berceni si de la metroul - Piata Sudului
Nereguli descoperite în magazinele din Big Berceni și de la metroul - Piața Sudului

"Primarul Cristian Popescu - Piedone a continuat să întreprindă verificări pe toată raza Sectorului 4, pentru a identifica abaterile de la practicarea unui comerţ civilizat. Constatând că sunt agenţi comerciali care deşi au fost avertizaţi că riscă amenzi drastice, Edilul a solicitat de urgenţă echipele de poliţişti locali, care au acţionat într-o primă etapă în complexul Big Berceni. Aici au fost aplicate 3 sancţiuni totalizând 40.000 de lei, pentru lipsa termenelor de valabilitate a produselor şi neafişarea orarului de funcţionare. Ca măsură complementară, a fost sistată activitatea unei societăţi, pentru restul fiind fixate termene de intrare în legalitate. Alţi 9 comercianţi au fost amendaţi cu 8.000 de lei, pentru lipsa acordului de funcţionare şi pentru că îşi desfăşurau activitatea în afara spaţiului comercial", se precizează într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4. 

De asemenea, în pasajul Metrou Sudului, poliţiştii locali au identificat şi sancţionat cu 1.400 de lei trei societăţi comerciale care nu aveau acord de funcţionare şi nici afişat orarul de funcţionare.

Pe bd. Unirii nr. 27 au fost verificaţi 5 agenţi economici, fiind aplicate amenzi în valoare totală de 5.000 de lei, pentru lipsa curăţeniei în faţa punctelor de lucru şi pentru extindere pe o suprafaţă mai mare decât cea autorizată.

Etichete: amenzi, Big Berceni, comercianţi, Cristian Popescu-Piedone, metrou, piaţa sudului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h