NetBet ocoleşte comisioanele bancare acceptând tranzacţii în numerar prin agenţiile Smith&SmithJungla birocratica prin care trebuie sa treaca un pasionat de jocuri online a fost inlocuita recent cu un culoar larg si luminos de Mall. Furnizorul online de jocuri de cazino si pariuri sportive NetBet a decis in premiera sa accepte plati numerar instant direct din sediile "Smith & Smith" aflate in toate punctele circulate din tara.

NetBet ocoleste comisioanele bancare acceptand tranzactii in numerar prin agentiile Smith&Smith
NetBet ocoleşte comisioanele bancare acceptând tranzacţii în numerar prin agenţiile Smith&Smith

Acest parteneriat va permite jucatorilor cu conturi online pe NetBet sa dispuna instantaneu, asa cum doresc, de banii lor. Ei vor putea depune si retrage fondurile de pe NetBet in cateva secunde, cu buletinul de identitate, numerar, fara sa aiba nevoie de un cont bancar sau de cardul aferent.

Facilitatea este extrem de avantajoasa si economica pentru jucatori. Cel mai important avantaj este ca aceste tranzactii cash nu trec prin contul vreunei banci, asa incat nu sunt taxate. Altfel spus, 100 de lei raman 100 de lei, fie ca sunt depusi sau retrasi, ceea ce pe termen lung face din optiunea "Smith & Smith" varianta ideala.

Cum se procedeaza? Aici nu e mult de povestit: la depunere, mergeti in orice agentie "Smith & Smith", prezentati actul de identitate, banii numerar si numele de utilizator de pe NetBet. La retragere, logati-va in contul NetBet, ordonati retragerea din casieria virtuala si optati pentru varianta "Smith & Smith". Veti primi pe email un cod unic de identificare a tranzactiei si cu acesta va veti primi banii de la "Smith & Smith". Ambele operatiuni sunt instant.

Unde se afla aceste puncte de lucru? Practic peste tot. "Smith & Smith" are peste 70 de puncte de lucru in Romania, localizate in zone foarte circulate, in special in marile Mall-uri. Si nici nu e nevoie sa mergeti la computerul de acasa pentru a ordona retragerile, caci NetBet are si aplicatie mobila, asa incat va puteti suplimenta bugetul de cumparaturi direct de pe telefonul mobil, din mers.

Iar NetBet anunta ca acesta este doar inceputul, caci in viitorul apropiat isi va extinde acest tip de parteneriat care aduce online-ul mai aproape de oamenii in miscare.

Etichete: netbet, pariuri online, pariuri sportive, Smith&Smith

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE