Neurochirurgul Leon Dănăilă deschide lista PNL pentru Senat, în CapitalăCelebrul neurochirurg Leon Dănăilă este primul pe lista PNL Bucureşti, la Senat, prim-vicepreşedintele Adriana Săftoiu urmând a deschide lista la Camera Deputaţilor.

Neurochirurgul Leon Danaila deschide lista PNL pentru Senat, in Capitala
Neurochirurgul Leon Dănăilă deschide lista PNL pentru Senat, în Capitală

Candidatura celebrului medic neurochirurg a fost confirmată de Cristian Bușoi.

Leon Dănăilă a recunoscut că nu are experienţă în politică.

"Sper că se poate face o conexiune foarte bună între politică şi activitatea profesională", a arătat academicianul, precizând că speră să ia mulţi exemplu de la felul în care şi-a condus şi persoana, şi secţia, şi activitatea neurochirurgicală din România.

Dănăilă a mai afirmat că fără politică nu se pot aplica nişte legi generale, în niciun domeniu. "Tehnocraţia este bună, dar este limitată. Oamenii politici au vederi mai mari", a afirmat Leon Dănăilă, precizând că politica este o şcoală pentru el, pentru a aplica ceea ce a făcut în practica neurochirurgicală.

Academicianul a menţionat că "în ţara noastră există oameni de ştiinţă cu salarii mediocre şi salarii mici, care pot face activitatea ştiinţifică la nivel internaţional" şi a arătat că a fost solicitat de un american din Boston pentru a scrie un volum.

"Eu nu ştiu de unde mă cunosc, eu nu-i cunosc pe ei, dar probabil mă ştiu din publicaţiile pe care le-am scris anterior", a mai spus neorochirurgul.

Etichete: alegeri parlamentare 2016, alegeri parlamentare bucureşti, candidaţi pnl alegeri parlamentare, leon danaila

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE