NEXT STAR 2014, FINALA NEXT STAR JOI, 18 DECEMBRIE. Aleksandar Tanev, micul bulgar cu voce de starNEXT STAR 2014, FINALA NEXT STAR JOI, 18 DECEMBRIE. Aleksandar Tanev a PARTICIPAT la a şasea ediţie din acest sezon de Next Star, iar în Marea Finală a pregătit "Shoot To Thrill", hitul celor de la AC/DC. CINE A CÂȘTIGAT FINALA NEXT STAR DE JOI, 18 DECEMBRIE? Marele câștigător al acestei ediții a NEXT STAR este ISABELA PAMPĂRĂU! 

NEXT STAR 2014, FINALA NEXT STAR JOI, 18 DECEMBRIE. Aleksandar Tanev, micul bulgar cu voce de star
NEXT STAR 2014, FINALA NEXT STAR JOI, 18 DECEMBRIE. Aleksandar Tanev, micul bulgar cu voce de star
Foto: nextstar.a1.ro

NEXT STAR 2014, FINALA NEXT STAR JOI, 18 DECEMBRIE. Chiar dacă are doar 13 ani, puştiul s-a simţit pe scenă ca la el în dormitor şi a oferit un spectacol de zile mari. Flăcări, fete frumoase şi o voce de rocker adevărat.

NEXT STAR 2014, FINALA NEXT STAR JOI, 18 DECEMBRIE. VIDEO cu Aleksandar Tanev, AICI.

CÂȘTIGĂTORUL NEXT STAR: În final, Isabela Pamparău este noul "Next Star" al României şi a primit marele trofeu din partea lui Ivan Patzaichin. 

Forţă. Emoţie. Atitudine. Voce. Trăire. O ţară întreagă în picioare! Isabela a interpretat incredibil "Chandelier", hitul semnat de Sia, şi i-a uimit pe juraţi.

"Nu credeam că există vreo persoană, în afara originalului, care să poată cânta PERFECT piesa asta. Acum ştiu că există", a spus Connect-R după momentul senzaţional al copilei de 12 ani din Botoşani.

Isabela Pamparau are 12 ani si face parte din Grupul "Cheia Sol, pregatit de prof. Oana Puscasu. Ea este eleva la Colegiul National "Mihai Eminescu.

Juriul emisiunii Next Star de la Antena 1 a fost impresionat de vocea Isabellei Pămpărău.

Ivan Patzaichin este cel care a înâmnat trofeul „Next Star" câştigătorului celui de-al patrulea sezon în marea finală difuzată joi, 18 decembrie, de la 20:30, la Antena 1.

„Am creat cartea pentru copii, pentru ca cei care o citesc să îndrăznească să viseze şi să-i motiveze să-şi urmeze cu încăpăţânare visurile", spune Ivan Patzaichin. Concurenţii clasaţi pe primele trei locuri vor avea parte de încă o surpriză, ei vor câştiga o excursie la Paris.

Etichete: 18 DECEMBRIE, FINALA NEXT STAR JOI, NEXT STAR 2014

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE